Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο στον Μέσι!

Τα σενάρια των τελευταίων ωρών θέλουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι του Λιονέλ Μέσι, όμως ο Μουρίνιο έχει άλλη άποψη. Και την εξέφρασε κατηγορηματικά.

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο στον Μέσι!

Εδώ και μερικά 24ωρα έχει βουίξει η μεταγραφική πιάτσα πως η Μάντσεστερ Σίτι θα κάνει τα αδύνατα.. δυνατά για να πείσει τον Λιονέλ Μέσι να αφήσει την Μπαρτσελόνα για να ξανασμίξει με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ωστόσο οι τελευταίες φήμες βάζουν στο "κόλπο" και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο στον Μέσι!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ένα σενάριο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από την Ισπανία, η Adidas, η αθλητική εταιρία που ντύνει τους "κόκκινους διαβόλους" και η οποία είναι χορηγός του "Pulga", έχει δείξει προθυμία να βοηθήσει οικονομικά το σύλλογο προκειμένου να κάνει την υπέρβαση και να είναι εκείνη που θα πλειοδοτήσει για να αποκτήσει τα δικαιώματα του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Οι φήμες μάλιστα ήταν τόσο έντονες ώστε να ρωτηθεί ακόμα και ο Ζοζέ Μουρίνιο στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, την οποία παραχώρησε ενόψει του αγώνα της Πέμπτης με την Φέγενορντ για τη φάση των ομίλων του Europa League.

Ο Μουρίνιο έριξε... άκυρο στον Μέσι!

Η απάντησή του όμως μάλλον θα απογοήτευσε τους φίλους της Γιουνάιτεντ, με τον "special one" να εκφράζει δημόσια την ευχή να πάρει... σύνταξη στους "μπλαουγκράνα" ο Μέσι!

"Κάθε σεζόν η ίδια ιστορία με τον Μέσι, κάθε σεζόν είναι να φύγει και δεν φεύγει ποτέ. Ελπίζω να μη φύγει ποτέ, ο Μέσι ανήκει στην Μπαρτσελόνα και η Μπαρτσελόνα ανήκει στον ίδιο. Όσον αφορά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είμαι απόλυτα σίγουρος ότι δεν θα έρθει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK