Ο Μουρίνιο έριξε... πόρτα στη Ρεάλ για βασικό του παίκτη

Χωρίς τον "ξενοδόχο" που ακούει στο όνομα Ζοζέ Μουρίνιο, φαίνεται πως λογάριαζαν στην Ρεάλ Μαδρίτης, οι οποίοι εισέπραξαν από τον Πορτογάλο ένα μεγαλοπρεπέστατο "ΟΧΙ" στην προσπάθειά τους να του "κλέψουν" βασικό γρανάζι της ομάδας.

Ο Μουρίνιο έριξε... πόρτα στη Ρεάλ για βασικό του παίκτη
AP PHOTO/BORIS GRDANOSKI

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα και έχει ήδη "σκανάρει" την ποδοσφαιρική αγορά για να καταλήξει στον κατάλληλο.

Τα δύο ονόματα που φαντάζουν ως επικρατέστερα, είναι εκείνα των Τιμπό Κουρτουά της Τσέλσι, και του Νταβίντ Ντε Χεα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον δεύτερο κατά τα φαινόμενα να κερδίζει στο... νήμα τον Βέλγο, όντας προσωπική επιλογή του Ζινεντίν Ζιντάν.

Παρά τις προθέσεις του Φλορεντίνο Πέρεθ να ντύσει άμεσα στα λευκά τον Ντε Χεα, υπάρχει ένα τεράστιο... εμπόδιο που ακούει στο όνομα Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος προπονητής προτίθεται να δώσει "μάχη" για να κρατήσει τον Ισπανό κάτω απ' τα γκολπόστ του "Όλντ Τράφορντ", γεγονός που επιβεβαιώθηκε και από τις δηλώσεις του στο ισπανικό κανάλι "laSexta" όταν και άφησε με την... όρεξη τους "μερένχες".

"Νομίζω θα παραμείνει", ανέφερε αρχικά ο Μουρίνιο σε ερώτηση που του κατατέθηκε αναφορικά με το μέλλον του Ντε Χεα και συνέχισε: "Δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, αν ήμουν όμως στην θέση τους θα κοίταζα κάπου αλλού για να αγοράσω παίκτη".

News 24/7

24MEDIA NETWORK