Ο Μουρίνιο πήρε το μέρος του... διαιτητή!

O Kέβιν Φρεντ δέχτηκε αυστηρή κριτική για τη διαιτησία του στο ματς της Μ. Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ, βρήκε όμως έναν απρόσμενο σύμμαχο: τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Μουρίνιο πήρε το μέρος του... διαιτητή!

Για τους περισσότερους ο Κέβιν Φρεντ τα έκανε... σαλάτα στο ματς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπόρνμουθ καθώς δεν απέβαλε τους Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Τάιρον Μινγκς που του έδωσαν κάθε δικαίωμα να το πράξει με τη συμπεριφορά τους, έδειξε κόκκινη κάρτα στον Σέρμαν από πλευράς φιλοξενουμένων που θα μπορούσε να μη δώσει ενώ σφύριξε πολύ εύκολα πέναλτι υπέρ των "κόκκινων διαβόλων" στο δεύτερο μέρος.

Την ώρα πάντως που ο διαιτητής δέχεται τα πυρά της κριτικής, ο Ζοζέ Μουρίνιο φρόντισε να πρωτοτυπήσει καθώς σε αντίθεση με αυτά που έχουμε συνηθίσει από τον Πορτογάλο, τώρα θέλησε να υπερασπιστεί τον άρχοντα του αγώνα.

Ο Μουρίνιο πήρε το μέρος του... διαιτητή!

"Ο διαιτητής πήρε τις αποφάσεις του, πάντα ισχυρίζομαι πως ο διαιτητής είναι εκείνος που πρέπει να πάρει τις αποφάσεις. Τις δύο σημαντικές αποφάσεις τις πήρε σωστά ο διαιτητής. Τα δύο πέναλτι είναι δύο πέναλτι, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό.

Είμαι άνθρωπος του ποδοσφαίρου, είμαι για πάρα πολλά χρόνια στο χώρο και δεν μου αρέσει να μιλάω μετά τα παιχνίδια για αυτά που έγιναν κατά τη διάρκεια των αγώνων. Εάν με ρωτήσετε για το αν θα χαρώ αν ο Τάιρον Μινγκς τιμωρηθεί με αποκλεισμό 3,4 ή 5 αγώνων (πάτησε με τις τάπες το παπουτσιού του το πρόσωπο του Ιμπραχίμοβιτς), πραγματικά δεν με ενδιαφέρει.

Ο Μουρίνιο πήρε το μέρος του... διαιτητή!

Δεν θέλω να το συζητήσω, δεν το θεωρώ κάτι το σημαντικό. Αυτό που μετράει για μένα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα και ότι αξίζαμε τη νίκη αλλά δεν το κάναμε. Χάσαμε δύο πόντους και μαζί την ευκαιρία να κλείσουμε τη διαφορά με τις πρώτες θέσεις και να κάναμε ένα άλμα προς τα πάνω", δήλωσε χαρακτηριστικά ο special one.

News 24/7

24MEDIA NETWORK