Ο Μουρίνιο χάνει βασικό παίκτη που φεύγει... τσάμπα!

Ένα από τα βασικά γρανάζια στη μεσαία γραμμή είναι πιθανό να χάσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού σε πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του έριξε... χυλόπιτα στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο.

Manchester United's Henrikh Mkhitaryan, right, celebrates with Manchester United's Marouane Fellaini, centre, and Manchester United's Jesse Lingard after scoring his side second goal during the English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, England, Sunday, Sept. 17, 2017. (AP Photo/Rui Vieira)
Henrikh Mkhitaryan Marouane Fellaini Jesse Lingard AP IMAGES

Τον Αύγουστο του 2013 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξόδεψε λίγο πάνω από 30.000.000€ με σκοπό να πάρει τον Μαρουάν Φελαϊνί από την Έβερτον. Ο Βέλγος μέσος, μάλιστα, συνάντησε στους "κόκκινους διαβόλους" τον Ντέιβιντ Μόγιες, με τον οποίο συνεργάστηκαν στα "ζαχαρωτά".

Τέσσερα χρόνια αργότερα, ο 30χρονος άσος ετοιμάζεται να κουνήσει... μαντίλι από το "Ολντ Τράφορντ" παρά τις προσπάθειες του Ζοζέ Μουρίνιο να τον πείσει για το αντίθετο. Οι 140.000€ που αμείβεται την εβδομάδα μοιάζουν... λίγες στα δικά του θέλω, ενώ οι σειρήνες από την Τουρκία χτυπούν στα αυτιά του από το καλοκαίρι.

Όσοι σκέφτονται πως μπορεί να πουληθεί τον Γενάρη έτσι ώστε να φέρει κάποια χρήματα πίσω, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούν, αφού σύμφωνα με τους Άγγλου ο Πορτογάλος τεχνικός δεν θέλει να χαλάσει τη χημεία στο κέντρο της Γιουνάιτεντ.

Έτσι, προτιμά να τον χάσει χωρίς να μπει ευρώ στα ταμεία του συλλόγου το καλοκαίρι του 2018 από το να χαλάσει την ομάδα του.

AP Photo/Rui Vieira

News 24/7

24MEDIA NETWORK