O παίκτης που δεν θέλει να... βλέπει ο Μουρίνιο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο "έβαλε στο ψυγείο" τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ από το ξεκίνημα της σεζόν όμως ο Γερμανός δεν είναι ο μόνος που έπεσε στη δυσμένειά του. Μάθετε για τον έτερο παίκτη των "κόκκινων διαβόλων" που περισσεύει στον Πορτογάλο.

O παίκτης που δεν θέλει να... βλέπει ο Μουρίνιο

Το περασμένο καλοκαίρι ο Ματέο Νταρμιάν αποτέλεσε μία από τις πρώτες επιλογές του Λουίς Φαν Χάαλ για να θωρακίσει την αμυντική γραμμή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι "κόκκινοι διάβολοι" έδωσαν ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό στην Τορίνο για να τον πάρουν στο "Old Trafford": 12.700.000 λίρες.

Ο Ιταλός διεθνής δεξιός μπακ πήγε με όνειρα και προσδοκίες στο Νησί και πέρυσι μέτρησε 28 συμμετοχές και 1 γκολ με την κόκκινη φανέλα, όμως φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά για τον πρώην άσο των Τορίνο, Παλέρμο και Πάντοβα.

O παίκτης που δεν θέλει να... βλέπει ο Μουρίνιο

Η αλλαγή όσον αφορά στην κατάστασή του στο Μάντσεστερ έχει να κάνει αποκλειστικά με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, με τον Ζοζέ Μουρίνιο να μην έχει την ίδια άποψη με τον προκάτοχό του, Λουίς Φαν Χάαλ, και να μην υπολογίζει τον Ιταλό στα βασικά του πλάνα.

Αυτό αποτυπώνεται και στους αριθμούς αφού ο Νταρμιάν βρίσκεται στο απόλυτο μηδέν όσον αφορά σε λεπτά συμμετοχής, με τον "special one" να εμπιστεύεται αποκλειστικά τον Αντόνιο Βαλένσια για το δεξί άκρο της άμυνας και να έχει ουσιαστικά "τελειωμένο" τον έτερο πρωτοκλασάτο δεξιό μπακ της ομάδας του.

O παίκτης που δεν θέλει να... βλέπει ο Μουρίνιο

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινά δημοσιεύματα, υπάρχει ολική ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών, με τον Μουρίνιο να κάνει πως δεν υπάρχει ο Ιταλός στην ομάδα και να μην έχει πρόβλημαν να παραχωρηθεί με την πρώτη ευκαιρία.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτει η "Tuttosport", ίσως η λύτρωση για τον Νταρμιάν να έρθει μέσω της Γιουβέντους, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να φέρονται διατεθειμένοι να τον αποκτήσουν τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού με οψιόν αγοράς για το ερχόμενο καλοκαίρι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK