Ο Ρούνεϊ που...φεύγει διαφημίζει τις εμφανίσεις της Γιουνάιντετ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιντετ "ρώτησε" τους φαν της στα social media εάν τους αρέσουν οι νέες εντός έδρας εμφανίσεις της και κατάφερε να μας μπερδέψει περισσότερο όσον αφορά το μέλλον του Γουέιν Ρούνεϊ. Ο Άγγλος διεθνής πρωταγωνιστεί στην καμπάνια προώθησης.

Ο Ρούνεϊ που...φεύγει διαφημίζει τις εμφανίσεις της Γιουνάιντετ!

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Μάντσεστερ μέχρι το 2019, αλλά το τελευταίο διάστημα ακούγεται πολύ έντονα πως ο Άγγλος φορ δεν έχει μέλλον στο "Όλντ Τράφορντ" με την Έβερτον, αλλά και κινέζικες ομάδες να φαντάζουν ως τα φαβορί της συνέχειας της ποδοσφαιρικής καριέρας του.

Με τον Μουρίνιο να μην του δίνει χρόνο συμμετοχής, ο Ρούνεϊ δείχνει... φευγάτος από τη Γιουνάιντετ και τα δημοσιεύματα για το μέλλον του δίνουν και παίρνουν.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, όμως, η Μάντσεστερ μπέρδεψε τον κόσμο όταν ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της, τις εντός έδρας εμφανίσεις της νέας σεζόν. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της καμπάνιας ο Ρούνεϊ...

Φεύγει ή δεν φεύγει τελικά ο Άγγλος; Οι "Κόκκινοι Διάβολοι" σίγουρα κατάφεραν να ανακατέψουν την υπόθεση πολύ περισσότερο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK