Ο Ζλάταν αποκάλυψε αγαπημένο παίκτη και... ματς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πιο αποκαλύπτικός από ποτέ! Διαβάστε για το παιδικό του είδωλο, το καλύτερο ματς που έχει δει στην καριέρα του αλλά και για το κορυφαίο γκολ που έχει πετύχει.

Ο Ζλάταν αποκάλυψε αγαπημένο παίκτη και... ματς!
© GETTY IMAGES

Την τελευταία δεκαετία ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από τον Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο για το ποιος είναι ο κορυφαίος στον κόσμο όμως όταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο, ο απόλυτος σταρ για τον Σουηδό ήταν άλλος...

Ο Ζλάταν αποκάλυψε αγαπημένο παίκτη και... ματς!
© AFP/GETTY IMAGES

"Ο Ρονάλντο ήταν παίκτης-φαινόμενο, οτιδήποτε και αν έκανε σε άφηνε με το στόμα ανοιχτό. Ήταν σε θέση να κάνει μαγικά πράγματα και πιστεύω ότι δεν υπάρχουν άλλοι όπως αυτός ούτε πριν ούτε και μετά.

Όταν ήμουν μικρός και τον είδα, είπα πως θέλω να γίνω ακριβώς όπως εκείνος, ήθελα να γίνω ένας παίκτης που να κάνει τη διαφορά", σχολίασε ο 34χρονος Σουηδός σούπερ σταρ μιλώντας στο περιοδικό "United Review" για να προσθέσει αναφορικά με τον εαυτό του πως το καλύτερο γκολ που έχει σημειώσει ήταν το φανταστικό "ψαλίδι" εκτός περιοχής σε φιλικό με την Αγγλία το 2012.

Ο Ζλάταν αποκάλυψε αγαπημένο παίκτη και... ματς!
© AFP/GETTY IMAGES

Όσο για το καλύτερο ματς που έχει παρακολουθήσει διά ζώσης επέλεξε τον τελικό του Μουντιάλ του 1998 στο Παρίσι, εκεί που κοντραρίστηκαν Ζιντάν και Ρονάλντο.

"Εάν πρέπει να επιλέξω ένα ματς, αυτό θα είνα το Γαλλία-Βραζιλία στον τελικό του Μουντιάλ γιατί έπαιζε ο Ρονάλντο ενώ ήταν και ο Ζιντάν. Αυτοί είναι οι παίκτες που θέλεις να βλέπεις".

ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ "ΙΜΠΡΑ" ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK