Ο Ζλάταν έριξε το ίντερνετ με τη μυθική του ατάκα!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επέστρεψε επτά μήνες μετά το σοβαρό τραυματισμό του κόντρα στην Νιούκαστλ και μάλιστα πέταξε ΜΥΘΙΚΗ ατάκα με... λιοντάρια και ανθρώπους, κάνοντας τον Πογκμπά να... δακρύσει από τα γέλια (VIDEO).

United's Zlatan Ibrahimovic, right, celebrates with teammate Paul Pogba after winning the soccer Europa League final between Ajax Amsterdam and Manchester United at the Friends Arena in Stockholm, Sweden, Wednesday, May 24, 2017. United won 2-0. (AP Photo/Martin Meissner)
ibrahimovic pogba AP IMAGES

Στα τέλη του Απριλίου ο 35χρονος Σουηδός υπέστη ρήξη χιαστού κόντρα στην Άντερλεχτ για το Γιουρόπα Λιγκ και αρκετοί έκαναν λόγο για τέλος καριέρας! Ο ίδιος... γέλασε όταν το άκουσε και τόνισε πως θα γυρίσει ακόμα πιο δυνατός.

Επτά μήνες αργότερα ο Ζλάταν όχι μόνον αγωνίστηκε ξανά στο ματς της Γιουνάιτεντ με την Νιούκαστλ για την Πρέμιερ Λιγκ (4-1), αλλά πέταξε και την ατάκα της χρονιάς.

Σε ερώτηση για το αν πίστεψε κάποια πως δεν θα επέστρεφε, είπε: "Όχι βέβαια, γιατί τα λιοντάρια δεν επανέρχονται όπως οι άνθρωποι". Δίπλα του ο Πολ Πογκμπά έλιωσε στα γέλια.

Την ίδια ατάκα είχε πει σε συνέντευξη του στα τέλη της περσινής περιόδου, όταν τον ρώτησαν πως μπορεί στα 34 και ανταποκρίνεται σε τόσο υψηλό επίπεδο. Η απάντηση του;

"Πολλοί θεωρούν πως ήμουν ένας 34χρονος σε αναπηρικό καροτσάκι. Τι έγινε τελικά; Το λιοντάρι, είναι πάντα λιοντάρι και αυτό ισχύει πάντα!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK