Οι 11 του Μουρίνιο που κάνουν τη Γιουνάιτεντ παγκόσμια υπερδύναμη

Τα μεταγραφικά δημοσιεύματα που αφορούν παίκτες για τους οποίους φέρεται να έχει εκφράσει ενδιαφέρον η Γιουνάιτεντ του Μουρίνιο ποικίλουν καθημερινά. Με αφορμή όλα αυτά, δείτε μια 11άδα που θα καθιστούσε τους "κόκκινους διαβόλους" παγκόσμια υπερδύναμη.

Οι 11 του Μουρίνιο που κάνουν τη Γιουνάιτεντ παγκόσμια υπερδύναμη

Από την ημέρα που ο Ζοζέ Μουρίνιο ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είναι καθημερινά τα δημοσιεύματα που μιλούν για υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους των "κόκκινων διαβόλων".

Πολλά από τα ονόματα που ακούγονται έχουν βάση και ενδεχομένως να αποτελέσουν μεταγραφές της ομάδας, άλλα αφορούν περιπτώσεις που ο Μουρίνιο θα ήθελε να έχει στη διάθεσή του, αλλά για διάφορους δεν μπορεί κι άλλα είναι απλά δημοσιεύματα που λίγο έχουν σχέση με την πραγματικότητα.

Στο πλαίσιο αυτό έχει καταρτιστεί μια 11άδα παικτών με την οποία ο Μουρίνιο θα καθιστούσε τη Γιουνάιτεντ παγκόσμια υπερδύναμη.

Στη συγκεκριμένη λίστα ανήκουν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς (Παρί), ο Αλβάρο Μοράτα (Γιουβέντους), ο Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), ο Μπριλ Εμπολό (Βασιλεία), ο Έντισον Καβάνι (Παρί), ο Νεϊμάρ (Μπαρτσελόνα), ο Τόμας Μίλερ (Μπάγερν), ο Φαμπίνιο (Μονακό), ο Γκάρεθ Μπέιλ (Ρεάλ), ο Μάρκο Βεράτι (Παρί) και ο Αντρέ Γκόμες (Βαλένθια).

Οι 11 του Μουρίνιο που κάνουν τη Γιουνάιτεντ παγκόσμια υπερδύναμη

Όπως αντιλαμβάνεστε πρόκειται για ένα σενάριο που ναι μεν ανήκει στη σφαίρα της φαντασίας, ωστόσο δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο κάποιοι εξ αυτών να αποτελέσουν μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK