Οι τρεις "εκλεκτοί" του Μουρίνιο για τη θέση του Ντε Χέα

Ο Νταβίντ Ντε Χέα δείχνει να βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου από το "Old Trafford" όμως ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει ήδη τρεις υποψηφίους στη λίστα του για να τον αντικαταστήσουν.

Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson)
Manchester United's goalkeeper David de Gea reacts during the English Premier League soccer match between Manchester City and Manchester United at the Etihad Stadium in Manchester, England,Thursday, April 27, 2017.(AP Photo/Dave Thompson) AP

Τα τελευταία χρόνια είναι ο φύλακας-άγγελος κάτω από την εστία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όμως πολλοί θεωρούν πως ο Νταβίντ Ντε Χέα θα θελήσει αυτό το καλοκαίρι να κουνήσει μαντήλι και στην περίπτωση αυτή οι "κόκκινοι διάβολοι" καλούνται να έχουν έτοιμη την εναλλακτική λύση για να μη βρεθούν προ εκπλήξεων.

Σύμφωνα πάντως με την "Sun", παρότι η φετινή κάτοχος του Europa League θεωρεί πως ο Ισπανός θα παραμείνει για μία ακόμα σεζόν και θα κλείσει τα αυτιά του στις σειρήνες (όπως αυτές που ακούγονται από την Μαδρίτη και την Ρεάλ), έχει έτοιμο το... Plan B.

Αυτό περιλαμβάνει μία λίστα με τρεις υποψηφίους για να τον διαδεχτούν, με τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα να είναι ο μεγάλος (και συνάμα δύσκολος) στόχος, και τον Ζοζέ Μουρίνιο να έχει επίσης στα υπόψη του τον Σαμίρ Χαντάνοβιτς της Ίντερ αλλά και τον Τζο Χαρτ, που αναμένεται να δοθεί δανεικός από την Μάντσεστερ Σίτι μετά την περσινή παραχώρησή του στην Τορίνο.

Photo Credits: AP Photo/Dave Thompson

News 24/7

24MEDIA NETWORK