Οιωνός δεκαετίας δείχνει... τίτλο για Μάντσεστερ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κέρδισε την Τότεναμ με 1-0 και άνοιξε τα... βιβλία των συνομοσιολόγων που ανακάλυψαν οιωνό δεκαετίας που προφητεύει τίτλο για τους "Κόκκινους Διαβόλους". Τι είναι αυτό που συνέβη πριν από δέκα χρόνια και κάνει τον Μουρίνιο να τρίβει τα χέρια του.

Οιωνός δεκαετίας δείχνει... τίτλο για Μάντσεστερ

Χωρίς τον Χάρι Κέιν η Τότεναμ έπεσε... θύμα της υπομονετικής έως και "βαρετής" Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ηττήθηκε με 1-0 χάρη σε γκολ του Μαρσιάλ.

Με τη νίκη επί τον Λονδρέζων και τη διατήρηση του μηδέν στην εστία τους οι ποδοσφαιριστές των "Κόκκινων Διαβόλων" κατάφεραν να πετύχουν ρεκόρ δεκαετίας που την τελευταία φορά που συνέβη τη σεζόν 2007-2008 η Μάντσεστερ πανηγύρισε πρωτάθλημα με δύο βαθμούς διαφορά από την Τσέλσι.

Το κλαμπ με έδρα το "Όλντ Τράφορντ" σε πέντε εντός έδρας στο πρωτάθλημα δεν έχει δεχθεί γκολ ούτε έχε ηττηθεί από τις: Γουέστ Χαμ, Έβερτον, Λέστερ, Κρίσταλ Πάλας και τώρα τα "σπιρούνια".

Αυτό λοιπόν είναι το καλύτερο αμυντικό ξεκίνημα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εδώ και μία δεκαετία και όπως αναφέραμε παραπάνω την τελευταία φορά που έγινε κάτι παρόμοιο η "κόκκινη" πλευρά του Μάντσεστερ σήκωσε κούπα.

Photo Credits: Martin Rickett/PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK