Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ

Οι "Times" έφεραν στο φως της δημοσιότητας όλες τις λεπτομέρειες του συμβολαίου που έχει υπογράψει ο Λουίς Φαν Χάαλ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Διαβάστε αναλυτικά.

Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ
© PA

Έχουμε ήδη φτάσει στις αρχές Μαΐου και οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ δεν γνωρίζουν ποιος προπονητής θα κάθεται στον πάγκο της ομάδας τους της επόμενη σεζόν. Θα είναι ο Λουίς Φαν Χάαλ ή κάποιος άλλος; Μήπως ο Ζοζέ Μουρίνιο;

Πάντως μέχρι στιγμής ο Ολλανδός τεχνικός έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την ομάδα του Μάντσεστερ, οπότε για να φέρει τον Μουρίνιο θα πρέπει πρώτα να "σπάσει" το συμβόλαιο του Φαν Χάαλ.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψαν οι "Times", αυτό μόνο εύκολο δεν είναι. Ο Ολλανδός εισπράττει αυτή τη στιγμή περίπου 10.000.000 ευρώ το χρόνο από τους "κόκκινους διάβολους". Ωστόσο υπάρχει ειδικός όρος στο συμβόλαιό του πως σε περίπτωση που η Γιουνάιτεντ τον απολύσει πριν τη λήξη του συμβολαίου του, τότε θα πρέπει να εισπράξει το 66% των χρημάτων που απομένουν στο συμβόλαιό του! Άρα ακόμη και να τον απολύσει η Γιουνάιτεντ, θα συνεχίσει να τον πληρώνει.

Παράλληλα, υπάρχει δεύτερος όρος που λέει πως σε περίπτωση απόλυσης θα πάρει άμεσα στα χέρια του 6.300.000 ευρώ! Υπάρχουν φυσικά και πολλά μπόνους, τα οποία ο Φαν Χάαλ με την πορεία της Γιουνάιτεντ φέτος τα έχει χάσει. Για παράδειγμα τα μπόνους κατάκτησης της Premier League (1.900.000 ευρώ), του Champions League (1.900.000 ευρώ) του Europa League (600.000 ευρώ) ή του Λιγκ Καπ (400.000 ευρώ).

Στόχος του Ολλανδού αυτή τη στιγμή είναι να προλάβει την τέταρτη θέση του πρωταθλήματος, νικώντας στα τελευταία παιχνίδια, έτσι ώστε να μην χάσει την έξοδο στο Champions League. Κι αυτό γιατί αν η Γιουνάιτεντ δεν βγει στο επόμενο Champions League τότε ο Φαν Χάαλ θα "χάσει" 1.400.000 ευρώ από το μισθό του.

Όλες οι λεπτομέρειες του συμβολαίου του Φαν Χάαλ με τη Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

"Υπέγραψε ο Μουρίνιο"
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Μουρίνιο, Ζλάταν, Ρούνεϊ και μεταγραφές σε πρώτο πλάνο

News 24/7

24MEDIA NETWORK