Όταν έκλαψε ο Γκιγκς (VIDEO)

Ο θρυλικός Ράιαν Γκιγκς έδωσε το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι του στο κοινό του "Ολντ Τράφορντ" και μετά το τέλος του αγώνα πήρε το μικρόφωνο για να μιλήσει στους θεατές.

Όταν έκλαψε ο Γκιγκς (VIDEO)

Ο 40χρονος Ουαλός δεν άντεξε τη συγκίνηση και έβαλε τα κλάματα, ενώ στη συνέχεια ψέλλισε: "Το μόνο που θέλω να πω είναι ένα ευχαριστώ στους παίκτες και το επιτελείο. Θα ήθελα να κάνω ειδική μνεία στον Νέμανια (Βίντιτς), ο οποίος φεύγει. Του εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον. Ξέρουμε ότι ήταν πολύ δύσκολα φέτος μετά από τόσα χρόνια γεμάτα επιτυχίες. Ωστόσο εσείς πάντα μας στηρίζατε και είμαι σίγουρος ότι στα επόμενα χρόνια θα έρθουν κι άλλες επιτυχίες. Θέλω να συνεχίσετε να μας στηρίζετε και οι καλές στιγμές θα έρθουν ξανά σύντομα. Εμείς δίνουμε ό,τι μπορούμε, κάποιες φορές νικάμε κάποιες άλλες όχι".

Όταν έκλαψε ο Γκιγκς (VIDEO)

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στο 70ό λεπτό αντικατέστησε τον συμπατριώτη του Τομ Λόρενς, γνωρίζοντας την αποθέωση.

Όταν έκλαψε ο Γκιγκς (VIDEO)

Ο Γκιγκς μιλάει στο κοινό που τον λάτρεψε όσο λίγους

Ο Νεμάνια Βίντιτς, ο οποίος επίσης αποθεώθηκε, δήλωσε για την αποχώρησή του: "Σας ευχαριστώ. Πρώτα από τους παίκτες, τον μάνατζερ, τους προπονητές με τους οποίους δούλεψα όλα αυτά τα χρόνια κι εσάς (σ.σ. τους οπαδούς) που ήσασταν φανταστικοί μαζί μου. Ειλικρινά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου".

Διαβάστε ακόμη:

Με οδηγό ένα 18χρονο η Γιουνάιτεντ στο αποχαιρετιστήριο ματς του Γκιγκς

News 24/7

24MEDIA NETWORK