Όταν ο Μουρίνιο κατηγορούσε τις ακριβές μεταγραφές των άλλων

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ετοιμάζεται να ξοδέψει περίπου 120.000.000 ευρώ για έναν και μόνο παίκτη, ενώ ακριβώς ένα χρόνο πριν κατηγορούσε τις αντιπάλους του στην Premier League για τις... ακριβές μεταγραφές τους.

Όταν ο Μουρίνιο κατηγορούσε τις ακριβές μεταγραφές των άλλων

Ο Πολ Πογκμπά βρίσκεται μια "ανάσα" μακριά από τη Γιουνάιτεντ, η οποία ετοιμάζεται να... τινάξει την μπάνκα στον αέρα για την επιστροφή του Γάλλου στο Μάντσεστερ μετά από τέσσερα χρόνια. Η μεταγραφή του 23χρονου στους "κόκκινους διαβόλους" αναμένεται να κοστίσει περίπου 120.000.000 ευρώ στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο, η οποία αν τελικά πραγματοποιηθεί το deal θα έχει ξοδέψει συνολικά 200.000.000 ευρώ για τις φετινές - μέχρι τώρα - μεταγραφές της.

Όταν ο Μουρίνιο κατηγορούσε τις ακριβές μεταγραφές των άλλων

Μέχρι στιγμής οι Χενρίκ Μεχιταριάν, Έρικ Μπέιλι και Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς έχουν κοστίσει στη Γιουνάιτεντ 80.000.000 ευρώ. Ο Αρμένιος μπορεί να ήταν σχετικά "φτηνός" στα 42 εκατομμύρια ευρώ, αλλά δεν ισχύει το ίδιο για τις απολαβές του, αφού ο Μεχιταριάν πήρε πριμ υπογραφής άλλα οκτώ εκατομμύρια και θα κοστίζει 12 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Παρόλα αυτά λιγότερα απ'τα 15 εκατομμύρια ευρώ που θα παίρνει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

"ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ"

Γιατί τα σημειώνουμε όμως όλα αυτά; Ένα χρόνο πριν, όταν ο Ζοζέ Μουρίνιο βρισκόταν στην Τσέλσι και πραγματοποιούσε τον σχεδιασμό του για τη νέα σεζόν, είχε κατηγορήσει τις αντιπάλους του στο Νησί και ιδιαίτερα τη Λίβερπουλ και την τωρινή του ομάδα τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι προσπαθούν να "αγοράσουν" το πρωτάθλημα, εννοώντας πως ξοδεύουν υπερβολικά πολλά χρήματα για τις μεταγραφές τους.

Όταν ο Μουρίνιο κατηγορούσε τις ακριβές μεταγραφές των άλλων

"Αγοράζουν τον τίτλο. Όλες τους αγοράζουν τον τίτλο. Είναι στο χέρι μας να είμαστε δυνατοί και να τις πολεμήσουμε και προφανώς να κερδίσουμε ξανά τον τίτλο, ακόμη και χωρίς τις μεγάλες επενδύσεις", είχε υποστηρίξει τότε. Το αξιοσημείωτο είναι πως Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μαζί είχαν ξοδέψει περίπου 150.000.000 ευρώ όταν ο "Special One" είχε προχωρήσει στις παραπάνω δηλώσεις και τώρα ο ίδιος ετοιμάζεται να αγγίξει αυτό το ποσό για την απόκτηση ενός και μόνο ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Iατρικά στη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά

News 24/7

24MEDIA NETWORK