Όταν το Google γλίτωσε τον Μουρίνιο από επική γκάφα

Τα δίδυμα αδέρφια Φελαϊνί φωτογραφήθηκαν να βολτάρουν παρέα στο Μάντσεστερ, έχοντας μάλιστα την ίδια πορτοκαλί και συνάμα φουντωτή κόμη και στο νου όλων ήρθε η παρολίγον γκάφα του Ζοζέ Μουρίνιο πριν από κάμποσους μήνες. Θυμηθείτε την απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστές τους δίδυμους Βέλγους και τον Πορτογάλο τεχνικό.

Όταν το Google γλίτωσε τον Μουρίνιο από επική γκάφα

Ο Μαρουάν Φελαϊνί και ο Μανσούρ Φελαϊνί είναι δίδυμα αδέρφια. Ανήκουν δε στην κατηγορία των διδύμων που μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό, ενώ φροντίζουν και οι ίδιοι να κάνουν ό,τι περνά από το... κεφάλι τους για να μπερδεύουν τον κόσμο. Και οι δυο έχουν αδυναμία στα φουντωτά μαλλιά, ενώ όπως θα διαπιστώσετε από τις πρόσφατες φωτογραφίες τους, χρησιμοποιούν ακριβώς την ίδια φθινοπωρινή (όπως τη χαρακτηρίζει ο βρετανικός Τύπος) βαφή.

Τα αδέρφια βγήκαν για περίπατο στους δρόμους του Μάντσεστερ την Πέμπτη, μια μέρα μετά τη σπουδαία νίκη της Γιουνάιτεντ επί της Σίτι για το αγγλικό Λιγκ Καπ και ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε ορισμένα στιγμιότυπα από τη βόλτα τους.

Όταν το Google γλίτωσε τον Μουρίνιο από επική γκάφα
Όταν το Google γλίτωσε τον Μουρίνιο από επική γκάφα

ΟΤΑΝ ΤΟ GOOGLE ΓΛΙΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΟΥΡΙΝΙΟ

Η κοινή αυτή εμφάνιση αυτή των δίδυμων Φελαϊνί έφερε στο νου όλων την παρολίγον γκάφα του Ζοζέ Μουρίνιο τον Απρίλιο του 2015, πριν από το ματς της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν ο Πορτογάλος βρισκόταν στον πάγκο των "μπλε".

Τότε ο "Special One" είχε καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς, τα οποία ήταν βασισμένα στην "εξόντωση" του Μαρουάν Φελαϊνί. Ο Κερτ Ζουμά είχε επιστρατευτεί για να κάνει τη... βρώμικη δουλειά και όλη την προηγούμενη εβδομάδα ο Μουρίνιο δούλευε σχολαστικά στις προπονήσεις το σχέδιό του.

Την ημέρα του αγώνα όμως συνέβη κάτι αναπάντεχο με μάρτυρα τον ο φύλακα του "Στάμφορντ Μπριτζ". Ο άνθρωπος αυτός θέλησε να προσφέρει "πολύτιμες" πληροφορίες στον προπονητή της Τσέλσι και λίγο έλειψε να τον ρίξει σε τρομερή γκάφα. Όπως ισχυριζόταν, είχε εξυπηρετήσει λίγο νωρίτερα τον Φελαϊνί, ο οποίος είχε βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο προκειμένου να πάρει εισιτήρια από τον Βέλγο φίλο του, Εντέν Αζάρ, προκειμένου να δει τον αγώνα από την εξέδρα (!).

Όταν το Google γλίτωσε τον Μουρίνιο από επική γκάφα

Ο Μουρίνιο ακούγοντας την ιστορία του φύλακα σάστισε και άρχισε να προβληματίζεται έντονα, αντιλαμβανόμενος ότι τα πλάνα του είχαν πάει στράφι. Λίγο αργότερα όμως ο Πορτογάλος, με νηφαλιότητα πλέον, γκούγκλισε το όνομα του Φελαϊνί στο κινητό του και αντιλήφθηκε ότι ο Μαρουάν είχε δίδυμο αδερφό, τον Μανσούρ. Αμέσως πήγε με το κινητό του στο φύλακα και του έδειξε τη φωτογραφία του Μανσούρ, ρωτώντας τον "είναι αυτός"; Ο φύλακας απάντησε καταφατικά, ο Μουρίνιο ψέλλισε μερικά γαλλικά και η γκάφα αποφεύχθηκε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK