Ποιός Πογκμπά; Ο Χέντερσον!

Ο Πολ Πογκμπά αποτελεί την ακριβότερη μεταγραφή όλων των εποχών όμως ο Πολ Μέρσον δεν εντυπωσιάζεται από τον Γάλλο και προτιμά στη δική του ομάδα τον... Τζόρνταν Χέντερσον!

Ποιός Πογκμπά; Ο Χέντερσον!

Αυτό θα πει "σνομπάρισμα". Ο Πολ Πογκμπά προέρχεται από 4 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ιταλίας και μία συμμετοχή σε τελικό Champions League με την Γιουβέντους και πριν μερικούς μήνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δαπάνησε πάνω από 100.000.000 ευρώ για να τον πάρει πίσω τέσσερα χρόνια αφότου τον άφησε να της... φύγει, εντούτοις ο Γάλλος σταρ δεν έχει καταφέρει ακόμα να "πείσει" άπαντες για την αξία του.

Μπορεί να πέτυχε πρόσφατα το πρώτο του γκολ με την κόκκινη φανέλα και να σκόραρε με την Γαλλία το νικητήριο γκολ απέναντι στην Ολλανδία στα προκριματικά του Μουντιάλ, ωστόσο ο Πολ Μέρσον όχι μόνο είναι επιφυλακτικός απέναντί του αλλά δεν δίστασε να δηλώσει πως αν είχε εκείνος ομάδα θα προτιμούσε τον αρχηγό της Λίβερπουλ Τζόρνταν Χέντερσον και όχι τον Πογκμπά.

Ποιός Πογκμπά; Ο Χέντερσον!

"Τώρα που με ρωτάτε θα διάλεγα για την ομάδα μου τον Τζόρνταν Χέντερσον. Σε 10 χρόνια από τώρα δεν ξέρω, πιθανότατα τον Πογκμπά αν σκεφτώ τα χρήματα που ξοδεύτηκαν για αυτόν", δήλωσε ο πρώην άσος της Άρσεναλ και νυν τηλεσχολιαστής του "Sky Sports", για να προσθέσει:

"Ο Χέντερσον είναι καλύτερους από όλους στην Premier League. Είναι εκπληκτικός. Την ίδια ώρα ο Πογκμπά δυσκολεύεται να προσαρμοστεί. Για τα χρήματα που έχουν δοθεί για αυτόν, δεν έχει ακόμα αποδώσει. Απέχει πάρα πολύ από το να είναι καλός.

Εάν μάλιστα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χάσει στο ντέρμπι του "Anfield" από την Λίβερπουλ (7/10, 22:00) θα δεχτεί μεγάλη κριτική..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK