Προπονητής στο Καμπιονάτο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται στη δύση της ποδοσφαιρικής του καριέρας οδεύοντας στα 35 του χρόνια και έχει σκεφτεί ήδη το επόμενο βήμα: να γίνει προπονητής και κατά προτίμηση στη Serie A! Διαβάστε ποιό πρόσωπο έκανε την αποκάλυψη.

Προπονητής στο Καμπιονάτο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Μετά από μία πολύ μεγάλη καριέρα σε Ολλανδία, Ιταλία, Ισπανία και Γαλλία, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς βρίσκεται πλέον στα 34 του χρόνια στην Premier League και δεν έχει άλλο στόχο από το να οδηγήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή του πρωταθλήματος, από την οποία εκτοπίστηκε το 2014 και δεν έχει επιστρέψει σε αυτήν έκτοτε.

Προπονητής στο Καμπιονάτο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Αυτός είναι όμως μόνο ο άμεσος στόχος του Σουηδού σούπερ σταρ αφού έχει και κάτι άλλο στο βάθος του μυαλού του και δεν αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα αλλά εκείνη που θα ξεκινήσει με το που πάρει απόφαση να κρεμάσει οριστικά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια.

Προπονητής στο Καμπιονάτο ο Ιμπραχίμοβιτς!

Σύμφωνα λοιπόν με την Σουηδή δημοσιογράφο, Τζένιφερ Βένγκερουπ, αρθρογράφο στην εφημερίδα "Aftonbladet" και βιογράφο του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, το επόμενο μεγάλο βήμα του "Ίμπρα" αφορά την προπονητική, με τον άσο των "κόκκινων διαβόλων" να έχει δεχτεί ήδη παροτρύνσεις από τον Ζοζέ Μουρίνιο να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση.

"Ο Ίμπρα σκέφτεται ένα μέλλον ως προπονητής, στην Ιταλία", έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, με την αγγλική "Sun" να αποκαλύπτει πως από τη νέα σεζόν ο Ιμπραχίμοβιτς θα αρχίσει να παίρνει μαθήματα για μπει σιγά σιγά στο δρόμο της προπονητικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK