Πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται μποξέρ!

Από τις κλωτσιές στις μπουνιές! Δύο χρόνια αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιριά παπούτσια του ο Ρίο Φέρντιναντ επιστρέφει, αλλά αυτή τη φορά στο άθλημα της πυγμαχίας (PHOTOS+VIDEO).

Bayern's Arjen Robben, left, shoots past Manchester United's Rio Ferdinand during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Manchester United and Bayern Munich at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday, April 1, 2014.(AP Photo/Jon Super)
Bayern's Arjen Robben, left, shoots past Manchester United's Rio Ferdinand during the Champions League quarterfinal first leg soccer match between Manchester United and Bayern Munich at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Tuesday, April 1, 2014.(AP Photo/Jon Super) AP

Aιφνιδιαστικό comeback! Ο Ρίο Φέρντιναντ, μετά από μία τεράστια καριέρα κυρίως με τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (2012-2014) και δύο χρόνια μετά την απόφασή του να σταματήσει το ποδόσφαιρο, το πήρε απόφαση να επιστρέψει στον αθλητισμό, αλλά αυτή τη φορά να μην καταπιαστεί με την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά αλλά με ένα πιο δυναμικό σπορ!

Αυτό θα είναι το επαγγελματικό μποξ, με τον 38χρονο πρώην αρχηγό των "κόκκινων διαβόλων" να τονίζει πως "είναι ένα σπορ που πάντα με πάθιαζε, δεν υπάρχει τίποτα όπως το μποξ για το σώμα και το μυαλό. Είμαι έτοιμος και με εξιτάρει να προκαλώ τον ίδιο τον εαυτό μου".

Ο πρώην άσος του ποδοσφαίρου θα είναι μάλιστα πρωταγωνιστής ενός ντοκιμαντέρ, όπου μέσα από επεισόδια θα μπορεί κάποιος να παρακολουθήσει τις προπονήσεις του και τον πρώτο πυγμαχικό αγώνα, με τον Φέρντιναντ να δηλώνει:

"Δεν παίρνω αψήφιστα αυτή την υποχρέωση. Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε σε όλους ότι μπορούμε να αλλάξουμε ζωή αν το θελήσουμε, με δουλειά και θυσία".

Πρώην αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γίνεται μποξέρ!

Ο Ρίο Φέρντιναντ χύνει τόνους ιδρώτα για την επιστροφή του στη δράση ως επαγγελματίας πυγμάχος

Κατά πολλούς ο Φέρντιναντ θα επιδιώξει να μιμηθεί το Κέρτις Γούντχαουζ, τον πρώην μέσο της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που είχε μετά το ποδόσφαιρο μία επιτυχημένη καριέρα στο μποξ, με τον Γούντχαουζ να δείχνει μάλιστα τη στήριξή του με τιβίβισμα:

"Εύχομαι τα καλύτερα στον Ρίο Φέρντιναντ εάν αποφασίσει να ασχοληθεί με το μποξ. Ποιος είναι αυτός που θα του πει τι μπορεί ή δεν μπορεί να κάνει;"

Photo Credits: AP Photo/Jon Super

News 24/7

24MEDIA NETWORK