Πρώην άσος του Ολυμπιακού "καίει" τον Λουκακού!

Με βαριά "καμπάνα" κινδυνεύει ο Ρομελού Λουκακού από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας, για... ανόητη ενέργεια που έκανε πάνω σε πρώην... παλτό του Ολυμπιακού. Διαβάστε το απίθανο στόρι (VIDEO).

Manchester United's Romelu Lukaku, celebrates his goal during the Champions League group A soccer match between Manchester United and Basel, at the Old Trafford stadium in Manchester, Tuesday, Sept. 12, 2017. (AP Photo/Frank Augstein)
lukaku AP IMAGES

Η Μπράιτον έβαλε... δύσκολα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο και τελικά χρειάστηκε το αυτογκόλ του Λούις Ντανκ στο 66ο λεπτό για να πάρει τους τρεις βαθμούς. Η ιστορία, βέβαια, θα μπορούσε να είχε γραφτεί διαφορετικά, αν ο διαιτητής και οι βοηθοί είχαν δει το χτύπημα του Λουκακού στον... Γκαετάν Μπονγκ!

Μετά από εκτέλεση κόρνερ και διώξιμο της μπάλας από την περιοχή της Μπράιτον, ο Βέλγος επιθετικός χτύπησε με το πόδι τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, που πέρασε και δεν... ακούμπησε από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Η φάση βέβαια είναι ξεκάθαρη και ο Λουκακού έπρεπε να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Μπορεί λοιπόν να την γλίτωσε στο παιχνίδι, όμως όπως αναφέρουν βρετανικά ΜΜΕ είναι πιθανό να τιμωρηθεί τελικά από την αγγλική ομοσπονδία με τη χρήση του βίντεο. Τι σημαίνει αυτό;

Πως μπορεί να χάσει τρία παιχνίδια! Και μάλιστα κόντρα σε Γουότφορντ, Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι.

AP Photo/Frank Augstein

News 24/7

24MEDIA NETWORK