"Σφήνα" της Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο

Την ώρα που το μεγάλο deal Γιουβέντους - Ρονάλντο θεωρείται... κλεισμένο, τα αγγλικά Μέσα φέρνουν στο προσκήνιο την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία όπως τονίζουν προτίθεται να εξαντλήσει κάθε πιθανότητα για να φέρει πίσω τον Πορτογάλο στο "Ολντ Τράφορντ" ύστερα από εννιά χρόνια.

"Σφήνα" της Γιουνάιτεντ για Ρονάλντο
ΑΡ

Έχει βουίξει ο τόπος της τελευταίες ημέρες ότι η Γιουβέντους βρίσκεται μια ανάσα μακριά απ' το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Μάλιστα, στην Ιταλία θεωρούν τόσο σίγουρο το deal, που σύμφωνα με τα Μέσα της χώρας η "Μεγάλη Κυρία" έχει ήδη παραγγείλει 100.000 φανέλες με τυπωμένο το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ, ενώ έχει διαρρεύσει κιόλας φωτογραφία με την φερόμενη ως νέα του κατοικία.

Πάντως, ένα δημοσίευμα της "Sun" που ισχυρίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτίθεται να πάει κόντρα στην Γιουβέντους ώστε να αποσπάσει εκείνη την υπογραφή του Ρονάλντο, έρχεται να... βάλει φωτιά στο ήδη καυτό καλοκαίρι.

Οι Βρετανοί επικαλούνται ως πηγή των αντιπρόεδρο των "κόκκινων διαβόλων", Έντ Γούντγουορντ, ο οποίος πέραν της βαρύγδουπης ατάκας πως "εξετάζεται πάρα πολύ σοβαρά να γίνει παρόμοια χρηματική πρόταση στην Ρεάλ όπως εκείνη της Γιουβέντους", τόνισε επίσης ότι "οι 500.000 λίρες που ζητάει -ο Ρονάλντο- την εβδομάδα δεν αποτελούν φόβητρο".

Λέτε να παρακολουθήσουμε... ντέρμπι γιγάντων μεταξύ Γιουβέντους και Γιουνάιτεντ για τον Πορτογάλο σταρ; Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον, πάντως...

News 24/7

24MEDIA NETWORK