"ΣΤΟΠ" στο σύνθημα για τα γεννητικά του όργανα ζήτησε ο Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου μέσω του Μίνο Ραϊόλα απαίτησε από τους φιλάθλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να σταματήσουν επιτέλους να τραγουδούν το "ρατσιστικό" σύνθημα για τα γεννητικά του όργανα άμεσα κιόλας.

Manchester United's Romelu Lukaku reacts to scoring a goal against Manchester City during the first half of an International Champions Cup soccer match in Houston, Thursday, July 20, 2017. (AP Photo/David J. Phillip)
Manchester United's Romelu Lukaku reacts to scoring a goal against Manchester City during the first half of an International Champions Cup soccer match in Houston, Thursday, July 20, 2017. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Έχει παραγίνει το κακό με το σύνθημα των οπαδών των "Κόκκινων Διαβόλων" που αφορά τα γεννητικά όργανα του Ρομέλου Λουκάκου. Το συγκεκριμένο τραγούδι έχει καταδικαστεί ως ρατσιστικό και ο Βέλγος ποδοσφαιριστής μέσω του Μίνο Ραϊόλα, του γνωστού ατζέντη ζήτησε από τους οπαδούς να σταματήσουν να το λένε!

Το σύνθημα ακούστηκε εκ νέου στο σαββατιάτικο (23/9) ματς με την Σάουθαμπτον και ο Ραϊόλα επενέβη όπως αναφέρουν οι "Times" αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Ο Ρομέλου θέλει να σταματήσει αυτό το τραγούδι να ακούγεται. Οι οπαδοί μιλούν περισσότερο για το σύνθημα παρά για το ποδόσφαιρο που παίζει..."

Αξίζει να σημειωθεί ότι με το συγκεκριμένο σύνθημα έχει προκληθεί σάλος τις τελευταίες εβδομάδες και στην υπόθεση έχουν εμπλακεί μέχρι και αντιρατσιστικές οργανώσεις!

Για όσους δεν γνωρίζουν σε το σύνθημα σε ελληνική μετάφραση αναφέρει: "Ρομέλου Λουκάκου, είναι η επιθετική μας ιδιοφυία από το Βέλγιο, το π@@ς του είναι 24 ίντσες μακρύ και φτάνει μέχρι τα πόδια του..."

News 24/7

24MEDIA NETWORK