Superman o Λουκακού: με ένα γκολ πέτυχε τρία ρεκόρ!

Ο Ρομελού Λουκακού άνοιξε το σκορ για την Μ. Γιουνάιτεντ απέναντι στην Σαουθάμπτον και πανηγύρισε ταυτόχρονα τρία ρεκόρ με τη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων" (VIDEO)!

Superman o Λουκακού: με ένα γκολ πέτυχε τρία ρεκόρ!
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΣΤΟ TWITTER

Είναι σε δαιμονιώδη φόρμα από την έναρξη της σεζόν λες και έχει βαλθεί να δικαιώσει 100% τον Ζοζέ Μουρίνιο για την επιλογή του να δώσει 85.000.000 ευρώ για να τον αποκτήσει και στον αγώνα με την Σαουθάμπτον συνέχισε το... βιολί του.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Ρομελού Λουκακού, ο οποίος έκανε το 1-0 για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Σαουθάμπτον στο 20ο λεπτό του αγώνα (6η αγωνιστική Premier League) και κατάφερε με αυτό το τέρμα να γράψει ιστορία για τρεις διαφορετικούς λόγους.

Ο πρώτος είναι πως έφτασε τα 6 γκολ στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές της Premier League και πλέον ουδείς άλλος παίκτης στην ιστορία της Γιουνάιτεντ έχει να επιδείξει ανάλογο νούμερο πέρα από τον Λουίς Σαχά (είχε σταματήσει και αυτός στα 6).

Superman o Λουκακού: με ένα γκολ πέτυχε τρία ρεκόρ!

Ο δεύτερος είναι πως με τα 8 γκολ σε ισάριθμα ματς με τη φανέλα της Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις μπορεί να υπερηφανεύεται πως έφτασε γρηγορότερα σε αυτό το νούμερο σε σύγκριση με παίκτες όπως οι Καντονά, Κόουλ, Γιορκ, Φαν Νίστελροϊ, Ιμπραχίμοβιτς και Ρόμπιν Φαν Πέρσι!

Τέλος, μετράει πλέον 91 γκολ στην καριέρα του στην Premier League (πριν την Γιουνάιτεντ είχε αγωνιστεί και σε Τσέλσι, Γουέστ Μπρομ και Έβερτον), όσα έχει και ένας παίκτης που λατρεύτηκε από τους φίλους των "διαβόλων", ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ...

Το γκολ αυτό του Βέλγου διεθνούς στράικερ έμελε να είναι μάλιστα και το μοναδικό του αγώνα και έτσι έφτασε για να κρατήσει την ομάδα του Μουρίνιο στην κορυφή.

Photo Credits: Επίσημος λογαριασμός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Twitter

News 24/7

24MEDIA NETWORK