"Σβαϊνστάιγκερ σταμάτα να βλέπεις τένις και κάνε προπονήσεις!"

Έξαλλοι φαίνεται πως είναι οι ποδοσφαιριστές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος τον τελευταίο καιρό παρακολουθεί περισσότερο τένις, παρά κάνει προπονήσεις! Ποια τα δεδομένα για το μέλλον του.

"Σβαϊνστάιγκερ σταμάτα να βλέπεις τένις και κάνε προπονήσεις!"
© IAN HODGSON

Η χρονιά για τον Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεκίνησε έτσι όπως ακριβώς τελείωσε και η προηγούμενη. Ο Γερμανός στην κατάσταση που βρίσκεται δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και παρακολουθεί τα ματς των "κόκκινων διάβολων" σαν απλός θεατής.

Δεν κάνει όμως και κάτι για να αλλάξει τα δεδομένα κι αυτό φαίνεται πως έχει εκνευρίσει τους συμπαίκτες του. Όπως αναφέρει μάλιστα η βρετανική "Daily Mail", του είπαν σε έντονο ύφος πως θα πρέπει να σταματήσει να παρακολουθεί τένις και να κάνει εντατικές προπονήσεις για να επανέλθει σε φόρμα.

"Σβαϊνστάιγκερ σταμάτα να βλέπεις τένις και κάνε προπονήσεις!"
© MAN UTD VIA GETTY IMAGES

Που κολλάει το τένις; Ο 32χρονος μέσος είναι παντρεμένος με την τενίστρια, Άννα Ιβάνοβιτς, την οποία και ακολουθεί συνεχώς το τελευταίο διάστημα σε όλες τις διοργανώσεις που παίρνει μέρος. Από τη Γερμανία και την Ισπανία, μέχρι τις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φωτογραφίες του δε σε ρόλο... κόουτς, κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

"Σβαϊνστάιγκερ σταμάτα να βλέπεις τένις και κάνε προπονήσεις!"
© PEOPLE PICTURE/REX/SHUTTERSTOCK

Αυτά βλέπουν στο Μάντσεστερ και τραβούν τα μαλλιά τους. Ο Ζοζέ Μουρίνιο ενημέρωσε τον Σβαϊνστάιγκερ από τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε πως δεν τον υπολογίζει στην ομάδα και πως καλό θα ήταν να αναζητήσει αλλού το νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Γερμανός όμως δεν το βάζει κάτω.

"Σβαϊνστάιγκερ σταμάτα να βλέπεις τένις και κάνε προπονήσεις!"
© ZUMA PRESS

Μέσω ανάρτησής του στο twitter δήλωσε πως δεν θέλει να αγωνιστεί σε άλλο ευρωπαϊκό σύλλογο και θα προετοιμαστεί για να είναι έτοιμος να βοηθήσει τη Γιουνάιτεντ.

Η αλήθεια είναι πως έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τις απολαβές του να ανέρχονται περίπου στα 10.000.000 ευρώ το χρόνο! Ένα απίστευτο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται μεταξύ εξέδρας και πάγκου. Μια καλή λύση θα ήταν να τον πουλήσει αλλά δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ομάδα στην Ευρωπη που θα μπορούσε να πληρώσει αυτά τα χρήματα. Επομένως ομάδα θα έβρισκε μόνο στις ΗΠΑ ή στην Κίνα.

Αλλά εκεί οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και θα ξανανοίξουν τον Ιανουάριο. Υπάρχει και το ενδεχόμενο να "σπάσει" το συμβόλαιό του με τις δύο πλευρές να τα βρουν κάπου στη μέση για αποζημίωση και στη συνέχεια να ακολουθήσει την καλή του στις ΗΠΑ. Αλλά ο Σβαϊνστάιγκερ είναι ξεκάθαρος. Θέλει να μείνει και να παλέψει για μια θέση. Μένει να το δούμε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK