Τα τατουάζ του Μουρίνιο που λίγοι ξέρουν

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θέλει να δείχνει τα τατουάζ του. Επίσης αλήθεια είναι πως λίγοι ξέρουν πού τα έχει κάνει και τι σημαίνουν. Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί, δίνονται απαντήσεις.

Μπορεί στις συνεντεύξεις ο Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ομιλητικός, κοινωνικός και εξωστρεφής, όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή.

Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί με τίτλο "Jose Mourinho: Up Close and Personal" αποκαλύπτεται το σημείο που ο Πορτογάλος έχει κάνει τατουάζ, αλλά και η σημασία τους. Μια λεπτομέρεια που μπορεί πολλοί να μην γνωρίζουν.

Ο "Special One" λοιπόν το 2013 "χτύπησε" στον καρπό του αριστερού του χεριού το παρατσούκλι της συζύγου του, Ματίλντε. Έχει γράψει "Tami" όπως την αποκαλεί, ενώ κυκλικά έχει γράψει και τα δύο ονόματα των παιδιών του, της Τίτα και του Ζούκα.

 

 

Βέβαια τα συγκεκριμένα τα τατουάζ συχνά τα κρύβει φορώντας ρολόι. Διακριτικός αν μη τι άλλο.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...