Τα τατουάζ του Μουρίνιο που λίγοι ξέρουν

Η αλήθεια είναι πως ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν θέλει να δείχνει τα τατουάζ του. Επίσης αλήθεια είναι πως λίγοι ξέρουν πού τα έχει κάνει και τι σημαίνουν. Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί, δίνονται απαντήσεις.

Μπορεί στις συνεντεύξεις ο Ζοζέ Μουρίνιο να είναι ομιλητικός, κοινωνικός και εξωστρεφής, όμως δεν ισχύει το ίδιο όταν πρόκειται για την προσωπική του ζωή.

Στη βιογραφία του που κυκλοφορεί με τίτλο "Jose Mourinho: Up Close and Personal" αποκαλύπτεται το σημείο που ο Πορτογάλος έχει κάνει τατουάζ, αλλά και η σημασία τους. Μια λεπτομέρεια που μπορεί πολλοί να μην γνωρίζουν.

Ο "Special One" λοιπόν το 2013 "χτύπησε" στον καρπό του αριστερού του χεριού το παρατσούκλι της συζύγου του, Ματίλντε. Έχει γράψει "Tami" όπως την αποκαλεί, ενώ κυκλικά έχει γράψει και τα δύο ονόματα των παιδιών του, της Τίτα και του Ζούκα.

 

 

Βέβαια τα συγκεκριμένα τα τατουάζ συχνά τα κρύβει φορώντας ρολόι. Διακριτικός αν μη τι άλλο.

 

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.

Face Control

Ο Βιεϊρίνια βάζει γκολ για κούπες

Ο Βιεϊρίνια 'έσβησε' τον Πρίγιοβιτς. Το γκολ-φάουλ στην Τρίπολη, στο ίδιο λεπτό με τον περασμένο Μάη, ήταν επίδειξη ανωτερότητας. Οπως ακριβώς στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ. Γκολ τίτλου.