Θα μας τρελάνει ο Μουρίνιο με τις δηλώσεις του!

Πριν λίγες μέρες ο Ζοζέ Μουρίνιο τα... "έχωνε" δημόσια σε παίκτη του για την απόδοσή του στο ματς με τη Γουότφορντ. Τώρα δήλωσε πώς το μόνο που τον ανησυχεί είναι ότι οι δημοσιογράφοι κριτικάρουν τους παίκτες του και τους τρέλανε όλους!

Θα μας τρελάνει ο Μουρίνιο με τις δηλώσεις του!

Σε περίεργη φάση πρέπει να είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο. Οι τρεις συνεχόμενες ήττες μάλλον "πείραξαν" τον Πορτογάλο που πλέον δεν θυμάται ούτε εκείνα που λέει ο ίδιος! Πριν μερικές ημέρες μετά το 3-1 από τη Γουότφορντ είχε βάλει στο στόχαστρο τον Λουκ Σο και μίλησε για τα λάθη του στο ματς.

Σε συνέντευξη Τύπου πριν το ματς με τη Λέστερ, μόλις τέσσερις μέρες μετά, ο "Special One" τα ξέχασε και δήλωσε πως το μόνο που τον πειράζει είναι η κριτική που κάνουν οι δημοσιογράφοι στους παίκτες του!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν το έχουν καταφέρει πολλές ομάδες αυτό και μια από αυτές τις ομάδες ήταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μια άλλη ήταν κάποια που είχε τον χειρότερο προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Το μόνο πράγμα που με ανησυχεί λίγο είναι η κριτική που δέχονται οι παίκτες μου. Θα ήθελα πολύ να τους προστατεύσω και από εσάς (τους δημοσιογράφους) αλλά δεν μπορώ. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι… Αϊνστάιν δεν μπορούν να προπονήσουν και να κερδίσουν παιχνίδια. Μπορούν να γράφουν και να κριτικάρουν άλλους ανθρώπους. Είμαι ένας καλός άνθρωπος, ένας άνθρωπος με καλή θέληση. Κάνω πολλές φιλανθρωπίες, οπότε γιατί να μην… ταΐσω και αυτούς τους Αϊνστάιν.

Πάντα έλεγα ότι η φιλοδοξία μου για τίτλους ήταν κίνητρο και τρόπος ζωής. Δεν καταλαβαίνω το να είσαι σε αυτή την ομάδα και να δίνεις ένα διαφορετικό μήνυμα απ’ αυτό. Ήξερα ότι ήταν μια ριψοκίνδυνη προσέγγιση, αλλά αν θυμάστε τα λόγια μου, δεν παίζω αμυντικά με τις λέξεις"

News 24/7

24MEDIA NETWORK