Θρυλική πρόταση 1.000.000 λιρών την... εβδομάδα για Ρούνεϊ!

Μία ημέρα μετά το ιστορικό ρεκόρ του με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Γουέιν Ρούνεϊ φέρεται να έχει απίστευτη πρόταση από Κίνα, η οποία δεν έχει προηγούμενο στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Θρυλική πρόταση 1.000.000 λιρών την... εβδομάδα για Ρούνεϊ!

Η 21η Ιανουαρίου 2017 είναι μία ημερομηνία που γράφτηκε με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ποδοσφαιρικής καριέρας του Γουέιν Ρούνεϊ αφού με το γκολ που σημείωσε στο 94ο λεπτό της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Στόουκ (διαμόρφωσε το τελικό 1-1) έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 250 γκολ, ένα περισσότερο από τον θρυλικό Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Θρυλική πρόταση 1.000.000 λιρών την... εβδομάδα για Ρούνεϊ!

Μία ημέρα αργότερα πάντως το όνομα του 31χρονου Άγγλου διεθνούς επιθετικού βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας όχι μόνο για το φοβερό και τρομερό ρεκόρ που πέτυχε στο "Britannia" αλλά για μία ΜΥΘΙΚΗ πρόταση που υπάρχει για αυτόν από την Άπω Ανατολή.

Συγκεκριμένα από την Κίνα, με την αγγλική εφημερίδα "Sun" να αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα ότι υπάρχει σύλλογος εκεί που είναι έτοιμος του προσφέρει ηγεμονικό συμβόλαιο με εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 1.000.000 λιρών (αυτό πρακτικά σημαίνει πως το ετήσιο συμβόλαιο θα είναι ύψους 60.000.000 ευρώ!) ώστε να "πειστεί" να αφήσει την Premier League και να μετακομίσει στην Chinese Super League.

Θρυλική πρόταση 1.000.000 λιρών την... εβδομάδα για Ρούνεϊ!

Αν αναλογιστεί κανείς ότι στους "κόκκινους διαβόλους" (έναν από τους πλουσιότερους συλλόγους στον κόσμο) αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα αντιλαμβάνεται κανείς πως στην Κίνα θα έχει την ευκαιρία να πολλαπλασιάσει τα χρήματα που θα μπουν στον τραπεζικό του λογαριασμό, σε μία εποχή μάλιστα που δείχνει να μην είναι μέσα στις βασικές επιλογές του Ζοζέ Μουρίνιο για την ενδεκάδα.

Τώρα μάλιστα που έκανε το ρεκόρ και είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2018 δεν αποκλείεται τόσο ο παίκτης όσο και οι "κόκκινοι διάβολοι" να σκέφτονται σοβαρά την πρόταση των Κινέζων...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αποθέωσε Ρούνεϊ ο Μπερμπάτοφ
Ο Μάτα "έκαψε" την Γιουνάιτεντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK