Τινάζει την μπάνκα για Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Daily Star" η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει 16.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για να τον κάνει "δικό" της από το προσεχές καλοκαίρι.

Τινάζει την μπάνκα για Ιμπραχίμοβιτς η Γιουνάιτεντ!

Είναι βέβαιο πως το προσεχές καλοκαίρι ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα αποτελέσει ένα από τα πιο "καυτά" ονόματα του μεταγραφικού παζαριού. Το συμβόλαιο του Σουηδού επιθετικού με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται κι ο ίδιος έχει εκφράσει την επιθυμία του να αναζητήσει μία νέα περιπέτεια στην καριέρα του.

Το προηγούμενο διάστημα, τα βρετανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν πως βρίσκεται στο στόχαστρο της Γουέστ Χαμ, η οποία θέλει να κάνει το "μπαμ" του καλοκαιριού με την απόκτησή του. Ο "Ίμπρα" έχει παραδεχθεί πως η Αγγλία αποτελεί μία από τις πρώτες επιλογές του, όμως πολύ δύσκολα η περίπτωση των Λονδρέζων δεν τον... συγκινεί.

Μάλιστα, δεν πρέπει να αποκλειστεί η μετακίνησή του στην Κίνα, καθώς όπως αναφέρει η ιταλική εφημερίδα "Repubblica", ο 34χρονος άσος έχει εξωφρενική προσφορά που ανέρχεται στα 75.000.000 ευρώ ετησίως!

Το "μπάσιμο" της Γιουνάιτεντ

Παρόλα αυτά, γερά στο κόλπο της απόκτησής του φαίνεται πως μπαίνει κι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σημερινό (25/03) δημοσίευμα της " Daily Star" αποκαλύπτει πως οι διοικούντες την αγγλική ομάδα φέρονται διατεθειμένοι να προσφέρουν 320.000 ευρώ την εβδομάδα, ήτοι περίπου 16.000.000 ευρώ το χρόνο στον Ιμπραχίμοβιτς προκειμένου να τον πείσουν να φορέσει τα "κόκκινα"!

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σουηδός είναι ο βασικός μεταγραφικός στόχος της διοίκησης, η οποία είναι έτοιμη να ξοδέψει ακόμη και 30.000.000 ευρώ για διετές συμβόλαιο ώστε να τον φέρει στο "Ολντ Τράφορντ".

Εκτός από τη Γιουνάιτεντ, μεταξύ των μνηστήρων βρίσκονται κι η Τσέλσι με την Άρσεναλ, αλλά οι "Κόκκινοι Διάβολοι", ύστερα από τη μέτρια χρονιά που πραγματοποιούν εφέτος, θέλουν να κάνουν επίδειξη δύναμης. Σε περίπτωση που τελικά το deal ολοκληρωθεί θετικά για την ομάδα του Μάντσεστερ, ο Ιμπραχίμοβιτς θα γίνει ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές στην Premier League.

Το δημοσίευμα:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ πρόταση από Κίνα για Ζλάταν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK