Το ανατριχιαστικό VIDEO της Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα φορέσει ξανά τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ο σύλλογος ετοίμασε ένα φανταστικό VIDEO για να τον καλωσορίσει και πάλι στην ομάδα.

Το ανατριχιαστικό VIDEO της Γιουνάιτεντ για την επιστροφή του Ιμπραχίμοβιτς

Ο σοβαρός τραυματισμός του στο γόνατο (ρήξη χιαστού) τον περασμένο Απρίλιο έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι ο 35χρονος Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς θα σταματούσε την καριέρα του. Ο Σουηδός φορ όμως δεν είναι ένα απλός ποδοσφαιριστής και το έχει αποδείξει στην μέχρι τώρα πορεία του.

Όλο το καλοκαίρι δούλεψε σκληρά και θα είναι έτοιμος πολύ νωρίτερα απ' ότι πίστευαν οι γιατροί. Έτσι η Γιουνάιτεντ του έδωσε ξανά την ευκαιρία να φορέσει τη φανέλα και να αγωνίζεται στο σύλλογο μέχρι και το καλοκαίρι του 2018.

Για να ανακοινώσει όμως την επιστροφή του, ετοίμασε ένα ανατριχιαστικό VIDEO, στο οποίο δείχνει πλάνα από την προετοιμασία του Ζλάταν με τον ίδιο να αναφέρει:

"Προκλήσεις, δεν είναι κάτι καινούργιο, τις αντιμετώπισα, τις νίκησα σε όλη μου τη ζωή. Είπαν ότι τελείωσε. Με τελείωσαν, ότι δεν θα γυρνούσα, ότι δεν είχα τη δίψα. Όχι, εγώ θα αποφασίσω πότε θα σταματήσω και κανείς άλλος. Το να παραιτηθείς δεν είναι επιλογή. Δούλεψα σκληρά, νιώθω δυνατός, δυνατός για να φορέσω ξανά αυτή τη φανέλα. Για να γράψω ιστορία, να σηκώσω ελπίδες και όνειρα. Είναι η ώρα να τελειώσω ότι ξεκίνησα. Το ταξίδι συνεχίζεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK