Το τηλεφώνημα που "έφτιαξε" τον απογοητευμένο Μουρίνιο!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήταν "σκασμένος" μετά το 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ του Αρσέν Βενγκέρ όμως ένα τηλεφώνημα που δέχτηκε από θρυλικό άσο της μπάλας τον έκανε να πάρει τα πάνω του.

Το τηλεφώνημα που "έφτιαξε" τον απογοητευμένο Μουρίνιο!

Η νέα απώλεια βαθμών που είχε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά με το 1-1 κόντρα στην Άρσεναλ το μεσημέρι του Σαββάτου, όχι μόνο την άφησε αρκετά πίσω από την κορυφή αλλά ακόμα και από την 4η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του νέου Champions League.

Παρά το γεγονός πως o Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στο "Old Trafford" (επέκτεινε μάλιστα σε 12 ματς το αήττητο σερί του απέναντι στον Βενγκέρ στην Premier League), η στενοχώρια του ήταν κάτι παραπάνω από εμφανής και χρειάστηκε να λάβει ένα άκρως ξεχωριστό τηλεφώνημα για να αλλάξει διάθεση.

Το τηλεφώνημα που "έφτιαξε" τον απογοητευμένο Μουρίνιο!

Αυτό ήρθε λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα από τον Ντιέγκο Μαραντόνα με τον οποίο έχει αναπτύξει φιλία τα τελευταία χρόνια, με τον "special one" να προχωράει μάλιστα στην αποκάλυψη μέσω του προσωπικού λογαριασμού του στο Instagram.

"Mετά από μία σπουδαία εμφάνιση αλλά ένα άσχημο αποτέλεσμα είχα ένα τηλεφώνημα από τον βασιλιά Ντιέγκο... ευχαριστώ φίλε. Με εσένα, την οικογένειά μου, με άλλους φίλους, με τους παίκτες μου και με τους εκπληκτικούς υποστηρικτές της ManUtd... τη Δευτέρα θα είμαι έτοιμος ξανά", έγραψε ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός, δημοσιεύοντας παράλληλα μία φωτογραφία όπου τον αγκαλιάζει ο "Πίμπε Ντ'Όρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!
Ο ρέκορντμαν Ζιρού πήρε τη σκυτάλη από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα!
Έκανε σαν τρελός στον πάγκο ο Μουρίνιο!
Με μία φάση σε 90 λεπτά πήρε την ισοπαλία η Αρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK