Τον... έγραψε κανονικά τον Ζοζέ κι έχασε μισό μηνιάτικο!

Ο Αντονί Μαρσιάλ κάνει ό,τι μπορεί για ν' απαλλαγεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μουρίνιο. Μέχρι και εκατοντάδες χιλιάδες λίρες "πέταξε", προτιμώντας να τον... πονέσει η τσέπη του παρά το μυαλό του!

Manchester United forward Anthony Martial, center, kicks a shot on goal past Club America defender Emanuel Aguilera during the first half of a friendly soccer match at University of Phoenix Stadium, Thursday, July 19, 2018, in Glendale, Ariz. (AP Photo/Ralph Freso)
Αντονί Μαρσιάλ AP PHOTO/RALPH FRESO

Ο Αντονί Μαρσιάλ νιώθει εγκλωβισμένος στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και δεν το κρύβει. Βέβαια, πάρα το γεγονός πως βρίσκεται στην transfer list, οι απαιτήσεις των "κόκκινων διαβόλων", που είχαν ξοδέψει 80 εκατομμύρια το καλοκαίρι του 2015, είναι τέτοιες που συνδυασμένες με την παρουσία του την τριετία στο "Ολντ Τράφορντ" καθιστούν ως τώρα απαγορευτική οποιαδήποτε κουβέντα μετακίνησης σε άλλη ομάδα.

Ο Γάλλος πάντως δεν ενδιαφέρεται να παίξει και ν' ανακτήσει την εμπιστοσύνη του Ζοζέ Μουρίνιο. Τόσο πολύ που μετά την ολιγοήμερη άδεια που έλαβε προκειμένου να είναι κοντά στη σύζυγό του κατά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, "ξέχασε" να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να παίξει στα τελευταία δύο φιλικά ματς.

Προφανώς και ο Πορτογάλος εξοργίστηκε από τη στάση του ποδοσφαιριστή και ειδοποίησε τη διοίκηση για τα καθέκαστα. Ήτοι, πρόστιμο που ισοδυναμεί με το μισό μηνιάτικο του Μαρσιάλ, διότι στην Αγγλία λογαριάζουν τις απολαβές με εβδομάδες. Ένα 200άρι στο σύνολο! Σε χιλιάρικα και ευρώ...

Όχι ότι δεν θα πάρει γάλα και πάνες για το μωρό, όσο να πεις όμως...

Όπως, πάντως, ο ίδιος ανήρτησε αργότερα, η οικογένεια προέχει γι' αυτόν!

News 24/7

24MEDIA NETWORK