Του ανακοίνωσαν ότι θα έχει συμπαίκτη τον Σάντσες κι εκείνος... ντράπηκε

Ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποκάλυψε ότι όταν τον ενημέρωσαν πως η ομάδα του είχε κλείσει τον Αλέξις Σάντσες... ντράπηκε. Επίσης, ομολόγησε ότι ο Μουρίνιο του είπε δυο λόγια για το πώς θα συνυπάρξουν στις προπονήσεις με τον Χιλιανό.

Arsenal's Alexis Sanchez, left vies for the ball with Liverpool's Mohamed Salah during their English Premier League soccer match between Arsenal and Liverpool at the Emirates stadium London, Friday, Dec. 22, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
sanchez salah AP IMAGES

Φοβερός ήταν ο Μάρκο Ρόχο στις δηλώσεις που έκανε στο " TyC Sports" μιλώντας για τη μεταγραφή του Αλέξις Σάντσες στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Αργεντινός αποκάλυψε πως ένιωσε κάπως... άβολα όταν του είπαν ότι ο Χιλιανός θα γίνει συμπαίκτης του.

Ο λόγος; Σύμφωνα με τον Ρόχο, αμφότεροι στις κόντρες Γιουνάιτεντ - Άρσεναλ είχαν... στολίσει ο ένας τον άλλο, είχαν "χτυπηθεί" εντός και... εκτός φάσεων: " Γαμώτο, αυτός εδώ; " ήταν η ατάκα του 28χρονου.

Και σαν να μην έφτανε αυτό ο Μουρίνιο είχε πιάσει επί προσωπικού τον Ρόχο, λέγοντάς του: " Θα πάρουμε τον Σάντσες. Μην του σπάσεις τα πόδια αύριο στην προπόνηση."

Οι δύο άνδρες βέβαια τα έχουν "βρει" πλέον και οι κόντρες τους έχουν ξεπεραστεί αφού οι φιλοφρονήσεις στα social media μεταξύ τους πάνε κι έρχονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK