Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του και τον κόσμο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έριξε την ευθύνη για το 1-1 με την Άρσεναλ στην... τύχη των αντιπάλων του!

Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!
© IAN HODGSON

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έδειχνε έτοιμη να πανηγυρίσει μία σπουδαία νίκη απέναντι στην Άρσεναλ με το γκολ του Μάτα από το 68' όμως ο Ολιβιέ Ζιρού είχε... διαφορετική άποψη και με γκολ στο 89' διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που άφησε τους γηπεδούχους στα κρύα του λουτρού.

Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!
© GETTY IMAGES

Το αποτέλεσμα αυτό καταδίκασε τους "κόκκινους διαβόλους" να βλέπουν από μακριά την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, παρόλα αυτά ο Ζοζέ Μουρίνιο δεν δείχνει να επηρεάζεται, κάνοντας λόγο για πολύ καλή εμφάνιση και τύχη που χαμόγελασε στην ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

"Βλέπω μία ομάδα που είναι η πιο άτυχη στην Premier League. Ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Από αμυντική άποψη ήμασταν έξοχοι. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση και ποιότητα. Ήταν τυχεροί οι αντίπαλοί μας.

Βρήκε τι φταίει ο Μουρίνιο: η ατυχία!
© GETTY IMAGES

Είμαι χαρούμενος με τα παιδιά αλλά σούπερ χαρούμενος με τους οπαδούς. Ξέρουν τι είναι το ποδόσφαιρο, με το να χειροκροτούν μία ομάδα που χάνει δύο πόντους στο γήπεδό της", δήλωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1-1

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Με μία φάση σε 90 λεπτά πήρε την ισοπαλία η Αρσεναλ στο "Ολντ Τράφορντ!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK