Χάθηκαν οι Lamborghini, κύριοι της Γιουνάιτεντ;

Διαβολική σύμπτωση! Δεν εξηγείται διαφορετικά πως δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας του Ζοζέ Μουρίνιο οδηγούν ακριβώς το ίδιο αυτοκίνητο. Ποιο το μοντέλο και ποιο το κόστος.

Σαν δύο γυναίκες που εμφανίζονται σ' εκδήλωση με το ίδιο φόρεμα, Σέρχιο Ρομέο και Χέρνιχ Μαχιταριάν προσήλθαν στο προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το ίδιο πανάκριβο αυτοκίνητο!

Τουλάχιστον δεν τα μπερδεύουν! Διότι η Lamborghini του Αρμένιου μεσοεπιθετικού έχει μαύρη οροφή και κόκκινες λεπτομέρειες σε αντίθεση με το ολόλευκο "κόσμημα" του Αργεντίνου γκολκίπερ.

 

 

Πόσο όμως κοστίζει καθένα; Η... απλή έκδοση αγγίζει τις 300.000 ευρώ! Θα πει κανείς τι ανάγκη έχουν, όταν το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχεί στο 1/4 του μηνιάτικου του Μαχιταριάν. Ίσως ο Ρομέρο έδωσε κάτι παραπάνω, ίσως απέσυρε και τη Ferrari με την οποία κυκλοφορούσε μέχρι προσφάτως.

Την ίδια ώρα ο Αντονί Μαρσιάλ έφτασε στο προπονητικό κέντρο μ' ένα "φτωχό" Smartάκι...

 

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!