Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!

Τρελό πάρτι στο "Old Trafford"! Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βγήκαν στο γήπεδο φορώντας φανέλες με... άγνωστα ονόματα ενώ πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα έχοντας πετύχει τέσσερα γκολ κόντρα στην Λέστερ (φωτογραφίες+videos)!

Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!

Πολύς κόσμος έπαθε σύγχυση βλέποντας τους παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (τους 11 που επέλεξε ο Μουρίνιο για το αρχικό σχήμα) να μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο ενόψει του ματς με την Λέστερ και στο πίσω μέρος στις φανέλες τους να μην αναγράφονται τα επώνυμά τους αλλά κάποια άγνωστα ονόματα.

Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!
© SKY SPORTS 1

Υπάρχει όμως εξήγηση και μάλιστα ιδιαίτερη. Τα ονόματα στις φανέλες των παικτών αντιστοιχούσαν στα ονόματα των 11 παιδιών που τους συνόδευσαν στο χορτάρι έχοντας την ιδιότητα των μασκότς ενώ αντίθετα τα παιδιά φορούσαν φανέλες με τα ονόματα των παικτών στους οποίους κρατούσαν το χέρι!

Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!
© SKY SPORTS 1

Η πρωτοβουλία αυτή ήταν στο πλαίσιο χορηγίας της "Chevrolet" (σπόνσορας που διαφημίζεται στη φανέλα των "κόκκινων διαβόλων"), με τα συγκεκριμένα παιδιά (ηλικίας 8-13 ετών) να προέρχονται από την Κίνα, την Κολομβία, το Μεξικό, την Νότια Κορέα, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και τις ΗΠΑ, και να φιλοξενούνται εδώ και μία εβδομάδα στην πόλη του Μάντσεστερ.

Χάθηκαν τα ονόματα και η... μπάλα από την Γιουνάιτεντ!
© SKY SPORTS 1

Φυσικά, λίγο πριν την πρώτη σέντρα οι παίκτες της Γιουνάιτεντ έβγαλαν τις φανέλες και τις χάρισαν στα παιδιά, για να μείνουν με τις δικές τους φανέλες που φορούσαν από μέσα.

"Έκρυψαν" και τη μπάλα κόντρα στην Λέστερ

Οι παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν "τρέλαναν" πάντως το κοινό τους μόνο στο ξεκίνημα του αγώνα με το... κόλπο που έκαναν με τη φανέλα αλλά και στα πρώτα 45 λεπτά όπου σκόραραν 4 φορές εις βάρος της Λέστερ, με τα τρία γκολ να έρχονται σε διάστημα 6 λεπτών!

Ο Κρις Σμόλινγκ άνοιξε το σκορ στο 22' με καρφωτή κεφαλιά, ο Χουάν Μάτα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο (άφησε στον πάγκο τον Ρούνεϊ και εκτός αποστολής τον Σο) με υπέροχο διαγώνιο σουτ στο 37', ο Μάρκους Ράσφορντ με προβολή έγραψε το 3-0 στο 40' ενώ ο Πολ Πογκμπά με κεφαλιά στο 42' διαμόρφωσε το 4-0 με το οποίο έκλεισε το ημίχρονο, πανηγυρίζοντας ταυτόχρονα το πρώτο του γκολ μετά την επιστροφή του στο "Old Trafford".

Στο δεύτερο ημίχρονο το μόνο που κατάφερε η Λέστερ ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Γκρέι στο 59ο λεπτό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK