Χρωστάει λεφτά στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πληρώθηκε "βασιλικά" από την Παρί Σεν Ζερμέν στα τέσσερα χρόνια που ήταν κάτοικος "Parc de Princes", όμως ο ίδιος δεν είναι και τόσο συνεπής οικονομικά! Διαβάστε για το ποσό που οφείλει ακόμα ο Σουηδός στους Παριζιάνους.

Χρωστάει λεφτά στην Παρί ο Ιμπραχίμοβιτς!

Η περιουσία του είναι αμύθητη αν αναλογιστεί κανείς τα συμβόλαια που έχει υπογράψει εδώ και μία δεκαετία, παρόλα αυτά ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς άφησε την Παρί Σεν Ζερμέν χωρίς να έχει ξεμπερδέψει με τις οικονομικές του εκκρεμότητες...

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η έγκυρη γαλλική εφημερίδα "Equipe", ο 34χρονος Σουηδός Σούπερ σταρ χρωστάει ακόμα χρήματα στην Παρί Σεν Ζερμέν, που αντιστοιχούν στο ποσό που έδωσε το 2012 η ομάδα του Παρισιού στην ιταλική εφορία στο πλαίσιο της μεταγραφής του από την Μίλαν.

Το ίδιο μέσο συμπληρώνει πως η Παρί δεν έχει καταβάλλει ακόμα στον "Ίμπρακατάμπρα" το 30% από τον τελευταίο μηνιαίο μισθό του, ωστόσο έχει ξεκαθαρίσει στον παίκτη πως θα αποδεσμεύσει αυτό το ποσό μόλις ο παίκτης "τακτοποιήσει" τη δική του οφειλή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK