"Χτυπάει" Ουαλό σούπερ σταρ με ποσό-μαμούθ ο Μουρίνιο

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας "Sun", ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι έτοιμος να προσφέρει ένα ιλιγγιώδες ποσό στην Άρσεναλ για την απόκτηση του Άαρον Ράμσεϊ.

"Χτυπάει" Ουαλό σούπερ σταρ με ποσό-μαμούθ ο Μουρίνιο

Έτοιμος να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Άαρον Ράμσεϊ φέρεται να είναι ο Ζοζέ Μουρίνιο, σε περίπτωση που ναυαγήσει η μεταγραφή του Χένρικ Μχιταριάν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ηλεκτρονικής έκδοσης της εφημερίδας " Sun", η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει 65.000.000 ευρώ για χάρη του Ουαλού μέσου της Άρσεναλ.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν καταθέσει νέο βελτιωμένη πρόταση ύψους 36.000.000 ευρώ στους Βεστφαλούς για την απόκτηση του Αρμένιου άσου. Όμως, σε περίπτωση που λάβουν νέα αρνητική απάντηση από τη γερμανική ομάδα, τότε θα κινηθούν για τον Ράμσεϊ, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει ένα εξαιρετικό Euro.

Ο Μουρίνιο θεωρεί πως ο Ράμσεϊ μπορεί να γίνει ο "Φρανκ Λάμπαρντ" της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, γι' αυτό το λόγο και δεν πρόκειται να καταθέσει εύκολα τα όπλα, αν τελικά αποφασίσει να κάνει το "κόλπο γκρόσο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK