"Υπογράφει την Παρασκευή στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς πρόκειται να υπογράψει μονοετές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την προσεχή Παρασκευή. Διαβάστε το λόγο που "αναγκάστηκε" να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου.

"Υπογράφει την Παρασκευή στη Γιουνάιτεντ ο Ιμπραχίμοβιτς"

Παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα είναι και τυπικά την προσεχή Παρασκευή ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.Σύμφωνα με δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ, ο "Ίμπρα" χρειάστηκε να περιμένει μέχρι την 1η Ιουλίου για να βάλει την υπογραφή του στο μονοετές συμβόλαιο με τους "Κόκκινους Διαβόλους" εξαιτίας ενός... μπόνους που υπήρχε στη συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Σουηδός επιθετικός θα εισπράξει κάποια επιπλέον χρήματα επειδή δεν υπέγραψε σε άλλη ομάδα ενόσω ήταν σε ισχύ το συμβόλαιο με τους Παριζιάνους. Θυμίζουμε πως ο 34χρονος άσος αποτελούσε "διακαή πόθο" του Ζοζέ Μουρίνιο για την επίθεση της Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρεί πως μπορεί να προσφέρει σημαντικές βοήθειες, παρά το -ποδοσφαιρικά- προχωρημένο της ηλικίας του.

Αυτή αναμένεται να είναι η 2η μεταγραφή της αγγλικής ομάδας, ύστερα από την απόκτηση του Ερίκ Μπεγί από τη Βιγιαρεάλ έναντι 36.000.000 ευρώ. Εκτός κι αν τον προλάβει ο Χένρικ Μεχιταριάν που βρίσκεται κι αυτός μία "ανάσα" από τη μετακόμισή του στο Μάντσεστερ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα 23 πράγματα που θα 'ναι η Σουηδία χωρίς Ζλάταν
Μία "ανάσα" από Γιουνάιτεντ ο Μεχιταριάν

News 24/7

24MEDIA NETWORK