Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!

Ο Αλ Πατσίνο είναι ο αγαπημένος ηθοποιός του Μουρίνιο. Όταν όμως ο "special one" κατάφερε επιτέλους να βρεθεί τετ α τετ με τον θρυλικό σταρ του Χόλιγουντ, το ραντεβού δεν κύλησε όπως το είχε φανταστεί! Διαβάστε το story.

Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!

Μία άκρως ενδιαφέρουσα αποκάλυψη έκανε ο Ρομπ Μπίσλι, που υπογράφει τη βιογραφία του Μουρίνιο με τίτλο "Jose Mourinho: Up Close and Personal" (κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου) και αυτή έχει να κάνει με το ραντεβού του Πορτογάλου τεχνικού με τον Αλ Πατσίνο στο οποίο ο "special one" κατέληξε να βγάζει τρομερή... ζήλεια απέναντι στον σταρ του Χόλιγουντ.

Αυτός ήταν το γεγονός πως ο Πατσίνο έδειχνε την ώρα του ραντεβού τους να λειτουργεί σαν ένας τεράστιος μαγνήτης για το γυναικείο φύλο, ενώ ο Μουρίνιο περνούσε απαρατήρητος!

Διαβάστε χαρακτηριστικό απόσπασμα από τη βιογραφία του Πορτογάλου, στο οποίο ο Ρομπ Μπίσλι ξετυλίγει λεπτομέρειες από τη συνάντησή του του νυν τεχνικού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον "πολύ" Αλ Πατσίνο.

"Ο Ζοζέ είναι μεγάλος φαν των ταινιών και οι αγαπημένοι του ηθοποιοί είναι οι Αλ Πατσίνο και Άντονι Χόπκινς. Αν τον πιέσεις να διαλέξει μεταξύ των δύο, θα παραδεχτεί πως Νο 1 επιλογή του είναι ο Πατσίνο.

Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!

Οπότε η συνάντηση του Ζοζέ με τον Πατσίνο μερικά χρόνια πριν θα έπρεπε να είναι μία εκπληκτικη εμπειρία για αυτόν... Ο Ζοζέ ήταν φυσικά χαρούμενος και μου έδειξε μάλιστα μία φωτογραφία που είχε βγάλει μαζί με τον Πατσίνο.

Υπήρχε όμως και ζήλεια από την πλευρά του καθώς ο Μουρίνιο αποκάλυψε πως όλοι όσοι βρίσκονταν στην αίθουσα και κυρίως οι γυναίκες, είχαν συρρεύσει για τον Πατσίνο, όχι τον Μουρίνιο.

Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!

Αυτό ήταν κάτι που δεν συνέβαινε συχνά στον Ζοζέ και υποψιάζομαι πως το περίφημο "εγώ" του δέχτηκε ένα ισχυρό ράπισμα επειδή αστειευόταν λέγοντας πως ο Πατσίνο ήταν γέρος, μικροκαμωμένος και και με ρυτίδες στο πρόσωπό του.

Δεν μπορούσε να καταλάβει για ποιο λόγο όλοι προτιμούσαν τη συντροφιά του ηθοποιού και όχι ενός απολύτως cool ποδοσφαιρικού προπονητή.

Ζήλεψε τη γοητεία του Αλ Πατσίνο ο Μουρίνιο!
© GETTY IMAGES

Η καριέρα του Ζοζέ έχει χτιστεί με εκείνο να πιστεύει πως είναι ο "special one" και το να βλέπει να τον αγνοούν και να μην του δίνουν σημασία είναι κάτι που δεν του άρεσε καθόλου. Ίσως το να μιλάει υποτιμητικά για ένα από τα άτομα που θαύμαζε περισσότερο ήταν ο τρόπος του για να αντιμετωπίσει αυτό το σνομπάρισμα που δέχτηκε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Τα τατουάζ του Μουρίνιο που λίγοι ξέρουν
Μουρίνιο για Βενγκέρ: "Θα τον πετύχω εκτός γηπέδου και θα του σπάσω τη μούρη"
Όταν η Τζένιφερ Άνιστον τρέλανε τον Μουρίνιο!

News 24/7

24MEDIA NETWORK