Μετά τους Μέσι και Σίρερ, πέρασε και τον Σέρινγχαμ ο ασταμάτητος Κέιν!

Ο Χάρι Κέιν έκλεισε ονειρεμένα το 2017 αφήνοντας πίσω του δύο θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όμως μπήκε το ίδιο αγριεμένος και στο 2018 κάνοντας νέο σούπερ ρεκόρ!

Μετά τους Μέσι και Σίρερ, πέρασε και τον Σέρινγχαμ ο ασταμάτητος Κέιν!

Αυτά που έχει πετύχει το τελευταίο δίμηνο ο Χάρι Κέιν ΔΕΝ υπάρχουν! Η αρχή έγινε στο φινάλε του 2017 όταν έγινε ο κορυφαίος σκόρερ του ημερολογιακού έτους με 56 γκολ αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Λιονέλ Μέσι (54 γκολ) καθώς επίσης και ο πρώτος σκόρερ σε μία χρονιά στην Premier League με 39 γκολ ξεπερνώντας τον Άλαν Σίρερ.

Υπάρχει όμως και συνέχεια και αυτή ήρθε στον αγώνα της Τότεναμ με την Έβερτον το Σάββατο (13/1) για την 23η αγωνιστική της Premier League, με τον υψηλόσωμο φορ να σκοράρει δις εις βάρος των "ζαχαρωτών" και να γράφει ιστορία με την ομάδα του.

Μετά τους Μέσι και Σίρερ, πέρασε και τον Σέρινγχαμ ο ασταμάτητος Κέιν!

Και αυτό γιατί έφτασε τα 98 γκολ με τη φανέλα των "σπιρουνιών" σε 135 ματς και είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ τους σε επίπεδο Premier League, αφήνοντας δεύτερο τον Τέντι Σέρινγχαμ που σταμάτησε στα 97 γκολ έχοντας μάλιστα παίξει 236 παιχνίδια για τους Λονδρέζους.

Εξίσου εντυπωσιακό είναι μάλιστα το γεγονός πως ο 24χρονος στράικερ σκοράρει 20 γκολ για τέταρτη διαδοχική σεζόν στην Premier League, επίτευγμα που έχουν να επιδείξουν μόνο δύο παίκτες στο παρελθόν, οι Άλαν Σίρερ και Χάρι Κέιν!

ΤΟΤΕΝΑΜ - ΕΒΕΡΤΟΝ 4-0

News 24/7

24MEDIA NETWORK