Mέχρι και το κάπνισμα θα κόψει για την Τσέλσι ο Σάρι

O Μαουρίτσιο Σάρι έχει εντυπωσιάσει μέχρι στιγμής τους παίκτες και τους φίλους της Τσέλσι με το στιλ ποδοσφαίρου των "μπλε" και τώρα ετοιμάζεται για μία ακόμα έκπληξη ως προς τους φανς του...

Chelsea's manager Maurizio Sarri walks after Chelsea collected their second place medals after they lost the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Chelsea's manager Maurizio Sarri walks after Chelsea collected their second place medals after they lost the Community Shield soccer match between Chelsea and Manchester City at Wembley, London, Sunday, Aug. 5, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Στην Νάπολι είχε αφήσει εξαιρετικά δείγματα γραφής με το στρωτό και μοντέρνο ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα του ιταλικού Νότου και μέχρι στιγμής όλα δείχνουν πως ο Μαουρίτσιο Σάρι έχει μεταφέρει την... πατέντα και στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι.

Δεν είναι άλλωστε μόνο τα αποτελέσματα που τον δικαιώνουν στην εκκίνηση της φετινής Premier League (3-0 εκτός έδρας την Χάντερσφιλντ, 3-2 εντός την Άρσεναλ) αλλά και το ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα του, με τους Μοράτα και Αζάρ να είναι μάλιστα οι τελευταίοι που τον εκθείασαν με δημόσια λόγια τους μετά το λονδρέζικο ντέρμπι.

Και ο ίδιος όμως δεν μένει "στάσιμος" αλλά αναζητεί νέους τρόπους για να "ανεβάσει" τους φανς και φαίνεται πως βρήκε το νέο "τρικ" μέσω του καπνίσματος.

Chelsea's manager Maurizio Sarri, left, gives instructions to Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
Chelsea's manager Maurizio Sarri, left, gives instructions to Eden Hazard during the English Premier League soccer match between Chelsea and Arsenal at Stamford bridge stadium in London, Saturday, Aug. 18, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Ο ίδιος είναι μανιώδης καπνιστής και δίνει... μάχη κατά τη διάρκεια των αγώνων για να μην καπνίζει (χρησιμοποιεί τσίχλες νικοτίνης), με αποτέλεσμα να φτάσουν στο σημείο οι δημοσιογράφοι να τον ρωτήσουν στο φινάλε του ματς αν κάπνισε στο... ημίχρονο!

"Θα καπνίσω αυτό το βράδυ, δεν είναι πρόβλημα για μένα", δήλωσε αρχικά ο Σάρι, που στη συνέχεια πέταξε τη "βόμβα" λέγοντας:

"Πιστεύω πως θα μπορέσω να σταματησω το κάπνισμα για ένα με δύο χρόνια. Μετά μπορεί να το ξαναρχίσω". Λέτε να κάνει και αυτή τη "θυσία" στο ξεκίνημα της αγγλικής του περιπέτειας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK