Μουρίνιο vs Κόντε: Βγήκαν τα... πυρηνικά!

Ο Ζοζέ Μουρίνιο άφησε να εννοηθεί πως ο Αντόνιο Κόντε κάνει σαν... κλόουν στον πάγκο της Τσέλσι, με τον Ιταλό να περνάει στην αντεπίθεση λέγοντας πως ο Πορτογάλος πάσχει από γεροντική... άνοια! Μία ωραία ατμόσφαιρα στην Πρέμιερ Λιγκ.

Μουρίνιο vs Κόντε: Βγήκαν τα... πυρηνικά!
conte mourinho

Τόσο η Τσέλσι όσο και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά την διεκδίκηση του τίτλου στην Πρέμιερ Λιγκ. Τι σημαίνει αυτό; Γκρίνια, μουρμούρα και... νεύρα. Νεύρα που δεν βγάζουν μόνον οι οπαδοί των δυο ομάδων, αλλά και οι προπονητές τους.

Στην περίπτωση του Ζοζέ Μουρίνιο οι φίλοι της Γιουνάιτεντ τον κατηγορούν πως παραείναι... χαλαρός στον πάγκο και πως δεν ζει έντονα τους αγώνες. Το ίδιο συμμερίζονται και ορισμένα ΜΜΕ, με αποτέλεσμα να βγει εκτός εαυτού ο Πορτογάλος!

"Το χειρότερο με τα νέα-σκουπίδια είναι πως αμφισβητούν τον επαγγελματισμό μου και αυτό με επηρεάζει. Το αν θα κάνω νέο συμβόλαιο με την ομάδα είναι θέμα διοίκησης, εγώ όμως θέλω να μείνω εδώ", είπε αρχικά και πέταξε την... βόμβα:

Το ότι δεν κάνω σαν κλόουν στη γραμμή του πάγκου (οι Άγγλοι το έλαβαν ως απάντηση στον Αντόνιο Κόντε), δεν σημαίνει πως έχασα το πάθος μου. Προτιμώ να συμπεριφέρομαι πιο ώριμα για εμένα και την ομάδα. Δεν πρέπει να κάνεις σαν τρελός για να είσαι καλός προπονητής. Σημασία έχει τι κάνεις γενικά, όχι μόνο μπροστά στις κάμερες".

Ο Ιταλός δεν άφησε να πέσει κάτω αυτή η ατάκα και χωρίς να... ονομάσει, απάντησε με τον τρόπο του:

"Μάλλον πρέπει να κοιτάξει το πρόσφατο παρελθόν. Ίσως και να αναφερόταν στον εαυτό του παλαιότερα έτσι δεν είναι; Κάποιες φορές ορισμένοι ξεχνούν τι έλεγαν ή πως έκαναν. Δεν ξέρω πως λέγεται, άνοια νομίζω, αυτό που ξεχνάς πράγματα".

Όπως καταλαβαίνετε, ο πόλεμος μόλις... ξεκίνησε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK