Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

Η Μάντσεστερ Σίτι έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι χωρίς νίκη στην Premier League φέρνοντας 1-1 με την Σαουθάμπτον και πλέον ισοβαθμεί με Άρσεναλ και Λίβερπουλ στην κορυφή (video).

Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

Τρίτωσε το... κακό στο Νησί για την Μάντσεστερ Σίτι! Μετά την ήττα στο Λονδίνο από την Τότεναμ (0-2) και την εντός έδρας ισοπαλία με την Έβερτον (1-1), η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα απέτυχε να νικήσει για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική, μένοντας αυτή τη φορά στο 1-1 με την Σαουθάμπτον, και πλέον συγκατοικεί στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μαζί με τις Άρσεναλ και Λίβερπουλ με 20 πόντους.

Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

Συνολικά οι "πολίτες" έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης στα πέντε τελευταία παιχνίδια τους και είναι εντυπωσιακό το γεγονός πως η τελευταία φορά που ο Γκουαρδιόλα είχε ένα τόσο μεγάλο αρνητικό σερί ήταν στην Μπαρτσελόνα, τον Φεβρουάριο-Μάρτιο του 2009.

Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

Στο κυριακάτικο ματς του "Etihad" η Σαουθάμπτον άνοιξε το σκορ στο 27' με τον Ρέντμοντ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Στόουνς, με τους "πολίτες" από την πλευρά τους να μην έχουν ούτε ένα σουτ στο στόχο στο πρώτο ημίχρονο, για πρώτη φορά στα 15 ματς με τον Καταλανό τεχνικό στον πάγκο τους.

Νέο σοκ για Σίτι και χαμός στην κορυφή!

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι πίεσαν ασφυκτικά (έκλεισαν το ματς με 65% κατοχή της μπάλας) όμως το μόνο που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στην πρώτη τους μεγάλη φάση με τον Ιχεανάτσο στο 55' (3ο του γκολ φέτος), ολοκληρώνοντας το παιχνίδι με μόλις 3 τελικές προσπάθειες εντός της εστίας της Σαουθάμπτον.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ - ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1-1

News 24/7

24MEDIA NETWORK