Γκουτιέρες: "Δεν θα συγχωρήσω ποτέ τη Νιούκαστλ"

Λίγες ημέρες μετά την επιστροφή του στη δράση έπειτα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο, ο Γιόνας Γκουτιέρες τα... έχωσε στην Νιούκαστλ, τονίζοντας πως δεν θα μπορέσει να συγχωρέσει ποτέ την ομάδα για την στάση της κατά τη διάρκεια της ανάρρωσής του.

NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - MARCH 04:  Jonas Gutierrez of Newcastle United gestures during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on March 4, 2015 in Newcastle upon Tyne, England.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
NEWCASTLE UPON TYNE, ENGLAND - MARCH 04: Jonas Gutierrez of Newcastle United gestures during the Barclays Premier League match between Newcastle United and Manchester United at St James' Park on March 4, 2015 in Newcastle upon Tyne, England. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Ο 31χρονος επέστρεψε νωρίτερα μέσα στο μήνα στη δράση με τη φανέλα της Νιούκαστλ, μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Παρά το γεγονός πως γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους της ομάδας, δεν μπορεί ακόμα να ξεχάσει το αίσθημα προδοσίας που αισθάνθηκε το διάστημα της ανάρρωσής του, όταν ενημερώθηκε πως θα έπρεπε να ψάξει να βρει άλλο σύλλογο.

"Επέστρεψα στα μέσα Νοεμβρίου και στις αρχές με μέσα Δεκεμβρίου ο προπονητής είπε πως πρέπει να βρω άλλη ομάδα, καθώς αυτό θα ήταν καλύτερο για όλους", δήλωσε αρχικά ο Αργεντινός άσος.

"Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι της διοίκησης κοιτούσαν το καλό του συλλόγου, αλλά νομίζω πως σε μία τέτοια κατάσταση θα πρέπει να κοιτάξεις άλλα πράγματα. Έπαιζα στην ομάδα για πέντε χρόνια πριν προκύψει αυτό το πρόβλημα. Πάντα έπαιζα.

Δεν νομίζω πως θα μπορέσω ποτέ να τους συγχωρέσω για τον τρόπο που φέρθηκαν. Καταλαβαίνω την ομάδα και πως έπρεπε να παλέψω για την θέση μου. Πρέπει όμως κάποιες φορές να κοιτάς και τον παίκτη", κατέληξε.

Διαβάστε ακόμη:

Γκουτιέρες-Καρκίνος 1-0 (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK