Γυάλισε πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ στον Μπενίτεθ

Τον ξέρει, τον παρακολουθούσε και τώρα που βρήκε τον ευκαιρία τον... θέλει σαν τρελός στην ανεβασμένη Νιούκαστλ. Μάλιστα πέρασε για ένα... φεγγάρι και από τον ΠΑΟΚ. Διαβάστε ποιος είναι.

Newcastle United manager Rafael Benitez celebrates promotion after the English Championship soccer match between Newcastle United and Preston, at  St James' Park, in Newcastle, England, Monday April 24, 2017. After one season in the English Championship (second-tier), Newcastle United secured an immediate return to the Premier League by beating Preston North End 4-1 on Monday. (Owen Humphreys/ PA via AP)
benitez AP

Επιπλέον μεταγραφική ενίσχυση περιμένει ο Ισπανός τεχνικός το καλοκαίρι, έτσι ώστε η Νιούκαστλ να μην κινδυνεύσει ξανά με υποβιβασμό. Ένας από τους πρωταρχικούς του στόχους αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ με μεγάλη επιτυχία.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, ωστόσο, ψηφίστηκε μέσα στις χειρότερες μεταγραφές της περσινής σεζόν! Παρόλα αυτά ο έμπειρος προπονητής πιστεύει πως ο Λούκας Πέρεθ έχει την ποιότητα να βοηθήσει, αρκεί να πάρει συνεχόμενα παιχνίδια.

Εξάλλου, όπως δήλωσε, τον γνωρίζει καλά:

"Μου αρέσει ο παίκτης γιατί έχω καλούς φίλους στην Λα Κορούνια", είπε αρχικά και συνέχισε: "Ξέρω πως τα πήγε καλά, όμως ήρθε εδώ και δεν έπαιξε πολλά παιχνίδια. Τον ξέρω όμως, είναι καλός παίκτης.

Ξέρουμε τι θέλουμε και προσπαθούμε να το τελειώσουμε μέχρι το κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου. Έχουμε στόχους και δεν θέλουμε να μπερδευτούμε με άλλους".

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν υπολογίζει τον Λούκας στην Άρσεναλ, όμως οι "κανονιέρηδες" ζητούν πάνω από 18.000.000€ για τον 29χρονο άσο.

Owen Humphreys/ PA via AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK