Σε ψυχολόγο για να σταματήσει τις... αγριάδες ο Σέλβι!

Η απόφαση πάρθηκε και ο Τζόντζο Σέλβι συνεχίζει τις συνεδρίες με ψυχολόγο για να καταφέρει να γίνει πιο ήπιος και να πάψει να' χει ξεσπάσματα θυμού που αποφέρουν κόκκινες κάρτες και τιμωρίες. Ο Άγγλος της Νιουκάστλ αποκάλυψε την προσπάθεια που κάνει.

Στο ματς πρεμιέρας της Νιουκάστλ κόντρα στην Τότεναμ ο Σέλβι τα έκανε... θάλασσα όταν θόλωσε και πάτησε εκτός φάσεις Ντέλε Άλι. Εννοείται πως αυτή του η πράξη τιμωρήθηκε με κόκκινο κάρτα, την τρίτη στην καριέρα του πρώην παίκτη της Λίβερπουλ.

Ο Σέλβι μίλησε στην Daily Mail και αποκάλυψε ότι συνεχίζει τις συνεδρίες με ψυχολόγο για να καταφέρει να μετριάσει τα ξεσπάσματα του...

Το δυσάρεστο της υπόθεσης είναι ότι ο Άγγλος χαφ παρακολουθεί ειδικό τον τελευταίο χρόνο, αλλά και πάλι δεν συγκρατήθηκε και χτύπησε αντίπαλό του. Στις δηλώσεις του ο Σέλβι υποστήριξε ότι θα συνεχίσει τις συνεδρίες και πως θέλει να φτάσει σ' ένα σημείο που θα τον απασχολεί η δουλειά του στο γήπεδο και όχι όλα τα υπόλοιπα.

Photo Credits: Owen Humphreys/PA via AP

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...