Στα δικαστήρια πάει τη Νιούκαστλ ο Γκουτιέρες!

O Γιόνας Γκουτιέρες έφυγε από τη Νιούκαστλ μ' ένα μεγάλο παράπονο. Οτι η ομάδα δεν σεβάστηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε (καρκίνος) και ότι τον άφησε ουσιαστικά ξεκρέμαστο.

Στα δικαστήρια πάει τη Νιούκαστλ ο Γκουτιέρες!

Ο Αργεντινός άσος δεν κάθισε με σταυρωμένα τα χέρια και έκανε αγωγή κατά της πρώην ομάδα του κατηγορώντας την για αθέμιτη διάκριση με φάση νόμο που ψηφίστηκε μόλις το 2010 στη Μεγάλη Βρετανία.

" Αυτό που ένιωσα κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν μου στη Νιούκαστλ ήταν μία διάκριση με αφορμή την ασθένειά μου. Οταν επέστρεψα στην πόλη μετά τη χειρουργική επέμβαση μου είπαν πολύ απλά να ψάξω να βρω ομάδα. Και αυτό, πιστέψτε με, δεν ήταν φυσικό για έναν παίκτη που τα προηγούμενα πέντε χρόνια είχε χάσει ελάχιστα ματς" τόνισε ο Γκουτιέρες.

Συνεχίζοντας είπε: "Στο συμβόλαιό μου είχα ρήτρα ανανέωσης με συγκεκριμένες συμμετοχές. Μου έλειπαν εννιά. Με ξεκίνησαν βασικό σε επτά ματς αλλά με άφησαν εκτός στα τελευταία δύο για να μην φτάσω τον αριθμό συμμετοχών που είχε προβλεφθεί στο συμβόλαιο. Δεν ήταν τίμιοι, δεν έστειλαν καν ένα μήνυμα για καλή επιτυχία πριν την επέμβασή μου".

Πλέον παίκτης και Νιούκαστλ ανανεώνουν το ραντεβού τους στα δικαστήρια. Ο Γκουτιέρες αξιώνει αποζημίωση ύψους 2.7εκ ευρώ!

News 24/7

24MEDIA NETWORK