Τελειώνει ο Μακλάρεν, ραντεβού με Μπενίτεθ

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νιούκαστλ αναμένεται να αποτελέσει ο Στιβ Μακλάρεν, με τους διοικούντες τον αγγλικό σύλλογο να έχουν ραντεβού με τον Ράφα Μπενίτεθ προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας των δύο πλευρών.

Τελειώνει ο Μακλάρεν, ραντεβού με Μπενίτεθ

Δυσοίωνο παρουσιάζεται το μέλλον του Στιβ Μακλάρεν στον πάγκο της Νιούκαστλ. Τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα έχουν φέρει σε οριακό σημείο την αγγλική ομάδα, με αποτέλεσμα ο έμπειρος τεχνικός να βρίσκεται με το 1,5 πόδι εκτός "Σεντ Τζέιμς Παρκ".

Οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες, καθώς μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (10/03) θα έχει γίνει γνωστό αν θα παραμείνει ή όχι ο Μακλάρεν στον πάγκο της ομάδας. Σε περίπτωση που αποχωρήσει, οι άνθρωποι της Νιούκαστλ θα στρέψουν την προσοχή τους στον πρώην τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος εμφανίζεται θετικός να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, είναι πιθανό μέσα στην ημέρα πρόκειται να υπάρξει ραντεβού μεταξύ του Τεχνικού Διευθυντή της Νιούκαστλ, Λι Τσάνλεϊ και του Ισπανού τεχνικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στον 56χρονο τεχνικό θα προταθεί 3ετές συμβόλαιο, με ιδιαίτερα παχυλό μισθό.

Οι "καρακάξες", ύστερα από 28 αγωνιστικές, βρίσκονται στην 19η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς, με τη Σάντερλαντ που βρίσκεται πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού να έχει 25.

News 24/7

24MEDIA NETWORK