Ο Μποκανί στο αεροδρόμιο την ώρα των εκρήξεων

Από θαύμα γλίτωσε ο Ντιομερσί Μποκανί της Νόριτς, ο οποίος βρισκόταν στο αεροδρόμιο "Ζαβεντέμ" την ώρα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ο Μποκανί στο αεροδρόμιο την ώρα των εκρήξεων
Μποκανί-Νόριτς

Ο Ντιομερσί Μποκανί βρισκόταν στο αεροδρόμιο "Ζαβεντέμ" την ώρα που πραγματοποιήθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις, όπως επιβεβαίωσε η Νόριτς.

Ο Κονγκολέζος επιθετικός είχε επιστρέψει στη χώρα όπου αναδείχθηκε, ωστόσο δεν υπέστη το παραμικρό από την τραγωδία που έπληξε τις Βρυξέλλες, τονίζει σε ανακοίνωση ο αγγλικός σύλλογος.

"Ο σύλλογος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντιομερσί, ο οποίος επέστρεψε σπίτι με την οικογένειά του. Οι σκέψεις όλων στη Νόριτς είναι με τα θύματα των αποτρόπαιων πράξεων στο Βέλγιο σήμερα και με τους συγγενείς τους".

"Δεν θα υπάρχουν περαιτέρω ανακοινώσεις από τον σύλλογο ή από τον Ντιομερσί Μποκανί αυτήν τη στιγμή", καταλήγει η ανακοίνωση.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής γεννήθηκε στην Κινσάσα της Δημοκρατίας του Κονγκό, ωστόσο από το 2006 μέχρι το 2013 (με εξαίρεση τη σεζόν 2010-2011) μετακόμισε στο Βέλγιο. Από το καλοκαίρι του 2013 ανήκει στην Ντιναμό Κιέβου και τον Αύγουστο του 2015 παραχωρήθηκε δανεικός στα "καναρίνια".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο ποδοσφαιρικός κόσμος στο πλευρό του Βελγίου

Ο Ντοσεβί γλίτωσε για μία ημέρα από το τρομοκρατικό χτύπημα!

Πρώην παίκτης της Οστάνδης γλίτωσε από θαύμα στο τρομοκρατικό χτύπημα των Βρυξελλών

Οι Βέλγοι αθλητές στο twitter για την έκρηξη!

Αποκαλυπτική φωτογραφία από το αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Σοκαρισμένος ο Λοτζέσκι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στις Βρυξέλλες

"Χτύπησαν το κέντρο του κόσμου!"

News 24/7

24MEDIA NETWORK