Γιατί η εθνική Ισπανίας μπορεί να κάνει "χαλάστρα" στην Νότιγχαμ

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει μπει "επιθετικά" στη μεταγραφική αγορά, ρίχνοντας αρκετά χρήματα για προσθήκες. Σε συνεργασία με τον μεγαλομάνατζερ, Ζόρζε Μέντες ο Αϊτόρ Καράνκα βλέπει την ομάδα του να ενισχύεται με παίκτες σε θέσεις που έχει υποδείξει στη διοίκηση Μαρινάκη.

Middlesbrough manager Aitor Karanka during their English League Cup soccer match berween Manchester United and Middlesbrough at Old Trafford Stadium, Manchester, England, Wednesday Oct. 28, 2015. (AP Photo/Jon Super)
karanka AP IMAGES

Στη Νότιγχαμ Φόρεστ το έχουν πάρει απόφαση τη νέα σεζόν να "χτυπήσουν" την άνοδο στην Premier League.

Ο Αϊτόρ Καράνκα έχει αναλύσει το πλάνο του στη διοίκηση Μαρινάκη, και το αγγλικό κλαμπ με τη σειρά του πιάνοντας συνεργασίας με δυνατούς μάνατζερ, όπως ο Ζόρζε Μέντες εκπληρώνει τις επιθυμίες του Ισπανού τεχνικού.

Πώς όμως μπορεί η ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να κάνει... σπάσιμο στην Νότιγχαμ;

Αυτή η πιθανότητα προκύπτει από δημοσιεύματα στην Αγγλία και την Ιβηρική που θέλουν τον Αϊτόρ Καράνκα να βρίσκεται στη λίστα των αρμοδίων ως υποψήφιος για ν' αναλάβει τη "φούρια ρούχα".

Ο ανταγωνισμός, φυσικά, για τη θέση είναι μεγάλος αφού μπροστά από τον πρώην προπονητή της Μίντλεσμπρο και νυν της Νότιγχαμ βρίσκονται τρία ονόματα με το ένα απ' αυτά μάλιστα να έχει εμπλοκή στο παρελθόν με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Πρώτος στη λίστα, λοιπόν, είναι ο Λουίς Ενρίκε, ακολουθεί ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού Μίτσελ, έπειτα ο Κίκε Φλόρες και τις τελευταίες ώρες προέκυψε ο Αϊτόρ Καράνκα.

Στην Ισπανία θεωρούν φαβορί τον Λουίς Ενρίκε για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς μέχρι στιγμής κανένας σύλλογος δεν έχει μπει δυναμικά στο κυνήγι της απόκτησής του, ενώ οι θέσεις στα μεγάλα ευρωπαϊκά κλαμπ, μέχρι στιγμής τουλάχιστον είναι πιασμένες.

NAB

News 24/7

24MEDIA NETWORK