Ο Μαρινάκης κάνει Ολυμπιακό - Νότιγχαμ... Μπάρτσα και Ρεάλ!

Ο Αϊτόρ Καράνκα είναι ο εκλεκτός του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον πάγκο της Νότιγχαμ Φόρεστ. Με αυτή του την ενέργεια, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού πετυχαίνει κάτι πολύ ξεχωριστό στους "ερυθρόλευκους" και στους δις πρωταθλητές Ευρώπης!

Ο Μαρινάκης κάνει Ολυμπιακό - Νότιγχαμ... Μπάρτσα και Ρεάλ!

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έκανε πρόταση στον Αϊτόρ Καράνκα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του ιστορικού κλαμπ κι εκείνος την έκανε αποδεκτή. Επισημαίνουμε ότι οι "ρεντς" έμειναν χωρίς προπονητή μετά την απόλυση του Μαρκ Γουόρμπαρτον.

Ο πρώην προπονητής της Μίντλεσμπρο, την οποία μάλιστα ανέβασε στην πρώτη κατηγορία, κυκλοφορούσε ελεύθερος στην αγορά από τον περασμένο Μάρτιο.

Κι εδώ παρατηρούμε το εξής... παράδοξο που συμβαίνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, που είναι ιδιοκτήτης της Νότιγχαμ, κλείνοντας τον Καράνκα για λογαριασμό των Άγγλων, πέτυχε το εξής: Να φέρει στους "ερυθρόλευκους" τον Καταλανό Όσκαρ Γκαρθία, άλλοτε ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα που έχει συνεργαστεί με Κρόιφ και Γκουαρδιόλα, ενώ στη Νότιγχαμ τον Καράνκα, σπουδαία βασκική προσωπικότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και πρώην συνεργάτη του Ζοζέ Μουρίνιο!

Ολυμπιακός και Νότιγχαμ με... υπογραφή Μαρινάκη θα δουλέψουν υπό τις οδηγίες δύο 44χρονων Ισπανών προπονητών που εκπροσωπούν δύο διαφορετικές σχολές. Ενδιαφέρουσες κινήσεις...

Αξίζει να σημειωθεί ότι στον πάγκο της Νότιγχαμ στη νίκη επί της Άρσεναλ είχε κάτσει ο προπονητής των τμημάτων υποδομής, Γκάρι Μπραζίλ, καθώς μαζί με τον Γουόρμπαρτον είχε απολυθεί και ο βοηθός του Ντέιβιντ Γουίρ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK